Хороскоп за 28 юни 2018 – Пълнолуние в Козирог

 

 

Важна информация! Вайбърът на телефонния ми номер не функционира добре. Има някакъв бъг и не мога да отворя и прочета съобщенията, които получавам. Моля, не ми пишете, а директно звънете! Да не забравяме все пак, че Марс вече е ретрограден…… 🙂 

На 28 юни в 07:53 часа българско време Луната е във фаза Пълнолуние на 6-7 градуса в знака Козирог. За Луната в Козирог са характерни самоконтролът, дисциплина, консерватизъм, сдържаност в емоциите, предпазливост и т.н. Но като се има предвид, че е Пълнолуние и в такива дни емоциите са най-експанзивни, то те биха могли да бъдат изразявани по един доста непредсказуемо гневен и рязък начин. Освен това Луната е в съвпад със Сатурн, което бележи както самия ден, така и следващите 6 дни като доста трудни дни за родените през първа декада и с други лични планети или Асцендент на 6-7 градуса в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. В по-малка степен 28 юни е неблагоприятен и за родените през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Може да възникнат сериозни трудности и ограничения както в работата, така и в семейството. Добре е да се придържате към традиционното и добре познатото, да не прибягвате до експерименти и търсене на нови подходи или методи. Може да сте затрупани с работа и повече отговорности, а някои хора и да се чувстват крайно неудовлетворени от живота или самотни. Бъдете предпазливи за конфликти с шефове или с контролни органи, шофирайте по-внимателно. В здравословен план са уязвими костите, ставите, зъбите, кожата, гръбначният стълб. Пълнолунието образува хармоничен аспект с Уран в Телец и дава малко по-добри възможности за развитие на делата и един по-благоприятен като цяло ден, ако може да се нарече изобщо такъв, за родените предимно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Съвпадът на Луната със Сатурн в Козирог в хороскопа на Пълнолунието е доста неблагоприятен в мунданен план, включително и за България. Сатурн и Козирог се свързват с политиката и управляващите, с имиджа на страната, със земята, горите, мините, бедствията и т.н. Повишава се опасността през следващите 7 дни за тежки проблеми на политическата сцена, опит да бъде сринат имиджа на страната ни, да има нови смени в управлението. Не изключвам дори опит за премахване на личност от най-висок политически ранг, инцидент с такава или кончината й. Шест дни след Пълнолунието в Овен в съвпад със Сатурн на 27.09.1996 год., на 02.10.1996 год. беше убит политика Андрей Луканов. Съществува опасност също за тежък инцидент в мина, на строеж, в планината; срутване на части от сграда, а не на последно място бедствени ситуации в страната ни при очакваните бури, срутване на земни пластове. Разбира се, Пълнолунието в съвпад със Сатурн ще има също доста тежко влияние и в други държави, където също може да има тежки инциденти и бедствени ситуации. Но за Балканския полуостров то е най-важно, защото сме под управлението на знака Козирог. Избягвайте посещения на многолюдни места, рисковани действия в планината, пазете гората от пожари. Работещите в мини и в строителството да спазват стриктно правилата за безопасност в работата. Властите да вземат превантивни мерки за възможни бедствени ситуации, да засилят мерките за сигурност по граничните пунктове. А политиците ни от най-висок ранг като президента, премиера, прокурора и министрите да вземат превантивни мерки и за личната си сигурност през следващите 7 дни. От най-известните политически личности, чиито хороскопи следя, има поне трима по-уязвими от влиянието на това Пълнолуние, но няма да споменавам имена от съображение за тяхната сигурност.

Марги Паскалева

27.06.2018 год.

Повече за автора можете да прочетете тук. За дневното разположение и влияние на планетите можете да четете във фейсбук профила – тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!

P.S. Българска астрологична организация организира ежегодно курсове за обучение по астрология. От месец септември 2018 год. ще започне нов курс за начинаещи. Повече информация можете да намерите тук. Записвания на e-mail: office@bulastro.com.

 

Advertisements