Хороскоп за 14 и 15 ноември 2017

 

Фиг. 1 – хороскоп за 15.11.2017 год.

В 01:27 часа българско време на 14 ноември Луната преминава във въздушния знак Везни – знакът на партньорството, хармонията, красотата и любовта, където ще бъде и на 15 ноември. През тези два дни тя ще ни подтиква да търсим баланс и справедливост, ще се стремим към сътрудничество, ще се нуждаем от любов и от красотата във всичките й форми около нас. Тези два дни са благоприятни за покупка на красиви и стойностни произведения на изкуството (дрехи, бижута и други аксесоари), за посещение на художествени галерии, за посещение на обществени мероприятия свързани с изкуството и културата, за разкрасяващи процедури, интимни срещи, дипломатически и бизнес разговори и т.н. На 14 ноември Луната във Везни ще има по-положително въздействие върху физическото и емоционално състояние на родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Делата и взаимоотношенията ви с хората ще вървят по-гладко, контактите ще са ползотворни, нагласата и подходът ви ще са по-позитивни. Същата тази Луна във Везни, обаче, е в дисхармоничен аспект към Слънцата на родените главно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Дисхармоничните аспекти създават напрежение, носят затруднения и ограничения. Затова и възможността денят ви да е по-труден и напрегнат е голяма. Бъдете по-отстъпчиви и търпеливи с хората, не бъдете твърде взискателни към тях. Енергията ви е нестабилна, не се претоварвайте и не се стремете на всяка цена да осъществите плановете си, ако не вървят както очаквате.

В късните часове на 14 ноември Луната съвпада вече с Марс във Везни и заедно са в квадратура към Плутон в Козирог (фиг. 1). Тези аспекти са активни и на 15 ноември. Винаги при аспект между Марс и Плутон се активира силно напрежение в световен план. Звездите създават опасности за тежки инциденти или аварии, прояви на насилие, отвличания и заложнически драми, взривове, атентати и природни катаклизми. В личен план този ден е по-напрегнат както откъм ангажименти, така и в отношенията с околните за родените предимно през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Внимавайте за конфликти, неприятности от различно естество, за инциденти и травми, за физическо или сексуално насилие. Избягвайте многолюдни места и непознати компании както в нощните часове на вторник срещу сряда, така и в сряда. По-благоприятен се очертава денят за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Дори и да усещате напрежение във въздуха, вие имате възможност да постигнете с повече лекота всички предначертани задачи за деня. Но е препоръчително всички да сме по-предпазливи тези дни, тъй като не се знае как са аспектирани останалите планети в рождените ви хороскопи от транзитните Марс и Плутон. Дните не са благоприятни за рисковани начинания и действия, за крупни капиталовложения.

На 14 и 15 ноември не се препоръчват операции на бъбреците, околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур, поясните прешлени, липосукция на бедрата, естетични корекции. Уязвими са кожата и бъбреците. Ограничете солта, сладките, тестените и пържените храни. Захарта заместете с мед. Препоръчително е да се консумират храни, с повишено съдържание на калий и натрий, витамини А и Е – спанак, грах, бял боб, краставици, картофи, моркови, тиквички, жито, кафяв ориз, морски деликатеси, банани, праскови / нектарини, сушени кайсии, кисело мляко и т.н. Особено внимателни трябва да бъдат хората с бъбречни и други ендокринни заболявания.

Времето – очертават се приятни и в повечето райони на страната слънчеви два дни. Единствено в сряда, 15 ноември, може да се повиши на места облачността и да се усили вятъра.

Марги Паскалева

13.11.2017 год.

P.S. На 17.12.2017 година астролозите от Българска астрологична асоциация в град София организираме „Астро кафе“ – среща с приятели и почитатели на астрологията. На 17 и 18 февруари 2018 година предстои зимен астрологичен семинар в град Велико Търново. Информация за срещата на 17.12.2017 г. и за семинара на 17 и 18.02.2018 г. можете да прочетете тук

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец ноември 2017 година можете да прочетете тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!

Advertisements