Хороскоп за 9 и 10 ноември 2017

Фиг. 1 – хороскоп за 09.11.2017 год.

На 9 ноември Луната е все още в знака Рак, но е „без курс“ в часовете от 07:14 до 14:29 българско време. Това прави тези часове на деня неефективни за развитието на важни дела и неблагоприятни за взимане на решения и действия, от които очакваме развитие и успех. Не са благоприятни също за подписване на договори, за нови начинания и рисковани действия. В такива часове сме по-разсеяни и склонни към обърквания и грешки, към по-неадекватни действия и нестабилност в емоциите. Първата половина от деня е по-неблагоприятна за родените предимно през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Макар и „без курс“ позицията на Луната в Рак е с по-позитивно влияние в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вършете предимно рутинни дейности и довършителни задачи по вече започнати начинания. Луната в Рак засилва желанието за грижа и подкрепа към близките ни хора и семейството, повишава интуицията. На 9 ноември не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. А на 10-ти – на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъка.

В 14:30 часа на 9 ноември Луната преминава в огнения знак Лъв и в следобедните часове ще активира необходимостта от изява и лидерство. Много от нас ще се стремят да бъдат забелязани, да бъдат център на внимание. Във всичко, което правим, ще влагаме „сърце“. Благоприятни часове за творческа работа, за спортни занимания, за бизнес преговори, игри и забавления. С преминаването на Луната в Лъв тя активира неблагоприятни аспекти с Венера и Юпитер в Скорпион, а благоприятен – с Меркурий в Стрелец (фиг. 1). В следобедните и вечерни часове звездите са с по-неблагоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Възможни са финансови затруднения и загуби, проблеми с финансови институции или в отношенията с интимни / бизнес партньори, морално – етични конфликти, разрешаване на юридически въпроси. Някои хора ще са склонни към прекалена емоционалност и изблици на негодувание, към нарушаване на правила и закони. А това може да породи и проблеми със закона. В обществен план са възможни крупни кражби на пари и ценности, разкрития за финансови злоупотреби в голям мащаб или на големи количества наркотици. На дневен ред могат да бъдат теми, свързани с насилие над деца и жени, престъпления на малолетни и непълнолетни, финансови и секс скандали с влиятелни хора. Часовете след 14:30 часа са по-позитивни за родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще бъдете по-стабилни в емоционално отношение, ще се радвате на разбирателство с хората и съответно на ползотворни контакти. Добри часове за вас за изразяване на мнение, за писане, договаряния, работа с документи, обучение, срещи с роднини или приятели.

Фиг. 2 – хороскоп за 10.11.2017 год.

Фаза на Луната Последна четвърт

На 10 ноември Луната в Лъв е в хармоничен аспект с Марс във Везни, а в 22:36 часа е във фаза Последна четвърт (фиг. 2). Както е видно, няма дни без негативни и положителни планетни аспекти и съответно влияние. На този ден звездните влияния са по-неблагоприятни вече за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите декади. Най-силно е влиянието за първите четири знака и особено за онези, които са с прекалено демонстративно поведение, нямат никакъв контрол над емоциите и желанията си, не спазват законите и обществените норми на поведение. Конфликтите и неприятностите ще ги следват неминуемо. В здравословно отношение е уязвима сърдечно съдовата дейност и половата система. Да се избягват крайното емоционално и физическо натоварване, както и сексуалните контакти без предпазни средства срещу полови инфекции и заболявания. Денят не е добър и за финансови дела или спекулативни действия. Този ден е зареден с повече позитивизъм е възможности за изяви и успехи в ежедневието за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Емоционално и физически сте по-стабилни, а и имате възможност да осъществите доста от предначертаните идеи и цели. В мунданен план денят е с завишена опасност за по-тежки инциденти, аварии, размирици и прояви на насилие, политически трусове, атентати и природни катаклизми. Тази лунна фаза акцентира най-силно хороскопите на Австрия, Турция, Румъния, Великобритания, Бразилия, Германия, Индия, Иран, Италия, Канада, Китай, Нова Зеландия, Пакистан, Русия, Украйна, Словения, Франция, Япония и т.н.

Времето – в четвъртък времето очаквам да се задържи по-облачно и на места да превалява дъжд, с мъгли в сутрешните часове. Луната в Лъв, обаче, ще разведри в следобедните часове обстановката в голяма част от страната, а и в петъчния ден се запазва тенденцията за малко по-високи температури и по-слънчеви часове.

Марги Паскалева

08.11.2017 год.

P.S. На 17.12.2017 година астролозите от Българска астрологична асоциация в град София организираме „Астро кафе“ – среща с приятели и почитатели на астрологията. На 17 и 18 февруари 2018 година предстои зимен астрологичен семинар в град Велико Търново. Информация за срещата на 17.12.2017 г. и за семинара на 17 и 18.02.2018 г. можете да прочетете тук

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец ноември 2017 година можете да прочетете тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!

Advertisements