Хороскоп за 14 и 15 септември 2017

 

Фиг. 1 – хороскоп за 14.09.2017 год.

На 14 и 15 септември Луната преминава през знака, който управлява – Рак. През следващите дни се повишава интуицията ни, загрижеността към хората и желанието ни да защитим любимите си хора при необходимост. Приоритет са дома и семейството ни. Това е един от най-емоционалните знаци, затова в такива дни сме предразположени към променливост в настроението и тревожност, дори без видими причини, ставаме по-раними. Единствено чувството за сигурност може да ни даде нужната стабилност и увереност във всичко, което правим. Дните са благоприятни за подреждане и почистване на дома или офиса, за ремонтни и строителни дейности, за уреждане на имуществени въпроси, за срещи и разговори с роднини и за семейни тържества, за работа в уединение. Отделете достатъчно време на семейството и родителите си. Тъй като Ракът е като „попивателна гъба“ за чуждите енергии, стремете се да се обграждате тези дни с позитивни хора и не се натоварвайте твърде много с чуждите емоции и преживявания. В здравословен аспект уязвима е храносмилателната система. Ограничете месото и мазнините. Не са препоръчителни операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези.

На 14 септември Луната в Рак образува благоприятни аспекти с Марс и Меркурий в Дева, а в следобедните часове и с Нептун в Риби (фиг. 1). Звездите ще подкрепят на този ден родените предимно през първата и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще сте по-съсредоточени и изпълнителни, ще мислите по-логично и практично. Ще се радвате на ползотворни контакти и успехи в ежедневните дела. Енергията ви е стабилна и ще имате сили да постигнете чудесни резултати. Добър ден за работа с документи, за бизнес сделки, за интелектуални занимания, за участие в изпити и конкурси, за физическо натоварване, за разкриване на тайни и престъпления, за провеждане на лечение. Енергията на Луната в Рак ще бъде по-трудно „смилаема“ за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Може да ви изнервя по-силната чувствителност и сълзливост на някои хора от обкръжението ви. Избягвайте прекаленото натоварване, стреса и рискованите действия. Раците от тези две декади може да са с доста понижена енергия, затова е добре да бъдат по-уединени по възможност. Символичното новолуние за тях е благоприятно за провеждане на лунната диета за изчистване на токсините от организма.

Фиг. 2 – хороскоп за 15.09.2017 год.

На 15 септември в сутрешните часове Луната е в неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а по-късно и с Юпитер във Везни. Но образува хармоничен аспект със Слънцето в Дева (фиг. 2). Денят се очертава по-напрегнат и натоварен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Може да се чувствате по-емоционални от обикновено, да се появят подсъзнателни страхове, които да ви карат да се чувствате неуверени, недостатъчно обичани и уважавани. Не е изключено да се появи при по-чувствителните и главоболие. Желанието на определени хора да доминират над вас ще ви изнервя. Не позволявайте натиск и манипулиране, спазвайте законите и правилата, ако искате да протече денят ви по-спокойно и да излезете чисти от неприятни ситуации. Хармоничният аспект между Слънцето и Луната ще подкрепя делата и взаимоотношенията предимно при родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се чувствате енергични и уверени, ще се радвате на подкрепа от страна на заобикалящите ви хора, ще постигате желаните цели и ще се изявявате успешно в обществото. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат теми, свързани с раждаемостта, хранителните продукти и заведенията за хранене, сигурността в държавата, бизнес проекти, състоянието и цените на недвижимите имущества, всякакви социални въпроси. Опозицията на Луната с Плутон изисква повишено внимание при къпане във водоеми, за пропадане в шахти и дупки. Възможни са инциденти във вода или метро, интоксикации, аварии с асансьори. В световен план се повишава опасността от атентати, прояви на агресия и по-тежки криминални престъпления, отвличания и заложнически драми, инциденти в планината или с плавателни съдове, природни катаклизми. По-уязвими държави са Великобритания, Германия, Египет, Италия, Канада, Косово, островни държави в Индийския океан, Полша, Румъния, Русия, САЩ, Турция, Филипините, Франция и т.н.

Времето – на 14 септември очаквам да се задържи по-слънчево и топло, но на 15 септември не е изключено да има и по-облачни райони, особено в западните части на страната.

Марги Паскалева

13.09.2017 год.

Терористичен акт в лондонското метро днес

P.S. От 23.09.2017 година Българска астрологична асоциация стартира курс за обучение по Астрология – I ниво (рождена астрология), а от 16.09.2017 година – II ниво (прогностична астрология) за учебната 2017 / 2018 година. При завършване на пълния курс на обучение се издава сертификат след полагане на изпит. Повече за обучението можете да прочетете тук

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец септември 2017 година можете да прочетете тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!

Advertisements

One thought on “Хороскоп за 14 и 15 септември 2017

Коментари са забранени.