Хороскоп за 9, 10 и 11 септември 2017

 

Фиг. 1 – хороскоп за 09.09.2017 год.

На 9 септември Луната все още е в огнения знак Овен и на този ден тя активира както голям огнен тригон с Уран, Меркурий в Лъв и Сатурн в Стрелец, така и една по-рядка конфигурация, наречена „хвърчило“ (фиг. 1). Звездите на този ден от една страна създават изключителни възможности за научно-технически постижения и открития в световен аспект, така и опасности, поради съвпада на Луната с планетата на неочакваните и внезапни събития Уран, имаща отношение и към природните катаклизми. Този съвпад повишава опасността също за по-агресивни прояви по света, за терористични нападения, за пожари и експлозии, за военни атаки над складове за боеприпаси или военни бази, за самолетни катастрофи и аварии, за протести. По-уязвими държави са Великобритания, Дания, Ирак, САЩ, Полша, Турция, Филипините, Франция, Швейцария и т.н. За учените този ден е изключително благодатен. Може да станем свидетели на големи астро-физични открития, за уникални постижения в сферата на медицината и особено в неврохирургията, както и много високи резултати от олимпиади и други състезания с участието на млади хора (ученици или студенти). Тъй като Овен е марсов знак, не изключвам и появата на информация за невиждано и нечувано досега мощно оръжие.

В личен план 9 септември може да бъде по-натоварващ в емоционален аспект за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Неблагоприятният аспект на Луната и Уран в Овен към Юпитер във Везни изисква да се държат емоциите под контрол, да се избягват рискованите действия, да спазваме нормите на поведение в обществото и законите. Звездите създават предпоставка за повишаване на нервното напрежение и е възможна агресия от страна на някои хора, от което да последват не само конфликти, но и битови инциденти. Бъдете внимателни за пожари и експлозии, при шофиране по пътищата, при работа с режещи инструменти / машини или огнестрелно оръжие. В същото време Луната и Уран образуват голям огнен тригон, които заедно с останалите планети в конфигурацията „хвърчило“ дават изключителни възможности за постижения и успех, които да се реализират в бъдещето. И не бива да се пропуска нито един даден шанс от звездите, защото скоро може да няма втори шанс. Този ден е най-обещаващ за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Чудесен ден за срещи с приятели, за семейни тържества, за пътувания и излети в планината, за всякакви интелектуални занимания и забавления. От 18:52 до 19:22 часа Луната е „без курс“, като в 19:23 часа тя преминава в земния знак Телец.

Фиг. 2 – хороскоп за 10.09.2017 год.

Луната в Телец на 10 и 11 септември ще ни влияе доста по-положително като цяло в емоционално отношение. Ще бъдем по-предпазливи в действията си, по-уравновесени и земни, настроени за забавления и почивка. Разбира се, това не важи за всички. Луната в Телец на 10 септември е в дисхармоничен аспект към Слънцето на родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. В по-малка степен може да засегне и родените през първа и втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Единствено при Телците това влияние може да не е така тежко, тъй като Луната образува на този ден голям земен тригон със Слънцето в Дева и с Плутон в Козирог (фиг. 2). Но може да усетят вътрешно напрежение и да са с по-понижена енергия. Не бива да се натоварват прекалено физически и емоционално. Телецът е знак, който обича спокойствието и уюта. Създавайте си сами емоционален комфорт и игнорирайте външните дразнители. Големият земен тригон, включващ Луната, Слънцето и Плутон ще имат много по-положително въздействие в съботния ден за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Енергията ви е стабилна, ще чувствате емоционална хармония, взаимоотношенията ви с хората ще са топли и можете да се радвате на интересни и ползотворни контакти. Чудесен ден за излети в планината, за романтични срещи, за физическо натоварване и спор, за посещение на културни мероприятия и всякакви други забавления, които ще ви заредят с положителна енергия. На този ден отново има конфигурация „хвърчило“, но този път тя включва освен Луната, също и Нептун в Риби, Плутон в Козирог и Слънцето в Дева. То ще има по-силно въздействие на психично ниво и в духовен план, не толкова в материален. В късните часове на деня Луната е в дисхармоничен аспект с Венера в Лъв, затова най-внимателни в материален и интимен план трябва да бъдат родените през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Бъдете по-толерантни и мили с партньора си, не давайте поводи за ревност и не налагайте на всяка цена мнението си. Ако сте извън дома си през почивните дни, вземете превантивни мерки срещу обири на пари или ценности. В нощните часове Меркурий за последно ще премине през градуса на затъмнението от 21 август, след което навлиза в знака Дева. Това изисква повишено внимание от страна на младите хора за инциденти, особено при шофиране, тъй като навлизайки в Дева Меркурий веднага съвпада с Марс. Този съвпад ще продължи неблагоприятното си влияние по отношение на транспортни аварии и инциденти, ще повиши нетърпимостта на много работници и служители, което да доведе и до протестни действия в следващите две седмици.

В първия работен ден на новата седмица, 11 септември, Луната в Телец е „без курс“ през целия ден – от 03:54 до 22:29 часа българско време. Денят е неблагоприятен за нови начинания, рисковани действия, подписване на дългосрочни договори и споразумения. Можете да вършите единствено рутинна работа, за която не ви е необходима голяма концентрация. В такива дни сме по-разсеяни и склонни към грешки. Най-уязвими на този ден са родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.  Могат да пропадат срещи и уговорки, да възникват проблеми поради неразбиране или неправилно възприета информация – нещо от типа на игата „развален телефон“. Не вършете нищо важно, а довършете недовършеното. Макар и „без курс“ Луната в Телец ще има по-положително влияние в ежедневието и върху емоциите на родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Скорпион и Риби. При Луна в Телец сме много по-издръжливи и можем да свършим много полезна работа, но не и да се започват важни действия, от които ще очакваме бъдещи резултати или успех. Този ден не е благоприятен за операции на гласните връзки, вадене на сливици и всякакви други интервенции в областта на гърлото, на щитовидната жлеза, и средното ухо.

Времето –  в съботния ден съвпадът на Луната с Уран в Овен може да създаде предпоставка за усилване на вятъра в някои райони на страната, както и за краткотрайни превалявания с гръмотевици. Но като цяло времето през уикедна очаквам да бъде топло и само в неделя и понеделник да има леко понижение на температурите в сутрешните и вечерни часове.

Марги Паскалева

08.09.2017 год.

P.S. От 23.09.2017 година Българска астрологична асоциация стартира курс за обучение по Астрология – I ниво (рождена астрология), а от 16.09.2017 година – II ниво (прогностична астрология) за учебната 2017 / 2018 година. При завършване на пълния курс на обучение се издава сертификат след полагане на изпит. Повече за обучението можете да прочетете тук

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец септември 2017 година можете да прочетете тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!

 

Advertisements