Хороскоп за 20 и 21 юли 2017

Фиг. 1 – хороскоп за 20.07.2017 год.

На 20 и 21 юли Луната отново е в знака Близнаци и продължава засиленият акцент върху темите за търговията, образованието, комуникациите и активното желание да си кажем онова, което мислим.  На 20 юли Луната съвпада с Венера, планетата на партньорството, парите и ценностите. От една страна този съвпад сам по себе си е с много положително влияние за родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие ще се радвате на приятни интимни преживявания с любимите ви хора, на ползотворни бизнес контакти и договаряния, на положителната оценка на хората от обкръжението ви. От друга страна съвпадът на Луната и Венера образува силно напрегнат таоквадрат с Нептун в Риби и със Сатурн в Стрелец (фиг. 1). Във вечерните часове Луната ще направи хармоничен аспект с Меркурий и много от нас ще организират приятни срещи и разговори с позитивни хора. В публичното пространство е възможно да се развихрят сериозни конфликти за финансови злоупотреби, проверки и контрол на уязвими хора и фирми, свързани с разходите по определени услуги и проекти. В личен план тази звездна конфигурация ще оказва по-неблагоприятно влияние на родените предимно през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Избягвайте скъпи покупки, финансови вложения и спекулативни действия. На този ден звездите също предупреждават за възможни кражби, измами и обири на пари и ценности, затова е добре да вземете превантивни мерки – не оставяйте в дома или в офиса ценности и много пари, както и не носете в себе си.

На 21 юли от 08:41 до 11:09 часа Луната в Близнаци е „без курс“, а това прави тези часове на деня неефективни за важни дела и взаимоотношения. Нормално е в петък да не ни е особено до работа вече и да сме настроени за уикенда, но бъдете внимателни за грешки, които могат да се отразят негативно в работата ви и да си имате проблеми с шефа. Вършете рутинна и довършителна работа, ако все пак имате да вършите нещо важно или да вземете решение в дългосрочен план направете това след 11:10 часа, когато Луната ще навлезе във водния знак Рак. През първата половина на деня звездите са по-благоразположени към родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Повече напрежение в ежедневието и затруднения през първата половина на деня могат да имат родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. С преминаването на Луната в знака Рак, енергията се променя, както и влиянието й. Луната в Рак ни настройва вече на вълна семейство, дом и родители. Ставаме по-емоционални и раними, повишава се желанието ни да се погрижим за близките си. На дневен ред вече ще стоят важни въпроси, свързани със сигурността и социалното ни благополучие, а на държавно ниво – темите за сигурността в държавата, раждаемостта, храненето и хранителните продукти, както и други важни социални въпроси. След 11:10 часа Луната в Рак ще има по-положително въздействие както в емоционален и физически аспект, така и по отношение на взаимоотношенията с хората за родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Козирог. Емоционално напрежение, ранимост и лесна обидчивост може да усетят някои от представителите на първа декада от знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната образува дисхармоничен аспект към Слънцето на първите четири кардинални знака, затова те са по-уязвими на този ден. Ограничете контактите във вечерните часове и релаксирайте или се отдайте на любими занимания в дома си.

На 20 юли не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Бъдете по-внимателни в храненето и при къпане във водоеми. Възможни са хранителни разстройства и интоксикации, инциденти в морето, кожни обриви и алергични прояви. На 21 юли не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. На този ден е препоръчително да се ограничат месото и месните продукти, пържените ястия.

Времето – в четвъртък времето ще бъде ясно, топло и на места ветровито. Разкъсана облачност може да има в планинските райони. В петък Луната в Рак очаквам постепенно да „начумери“ небето и облачността да се увеличи, а някъде и да превали. Не правете големи планове за излети или плаж през почивните дни, възможни са по-съществени валежи и гръмотевични бури.

Марги Паскалева

08.07.2017 год.

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец юли 2017 година можете да прочетете тука за времето през лятото  тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени! 

Advertisements