Хороскоп за 13 и 14 юни 2017

Фиг. 1 – хороскоп за 13.06.2017 год.

На 13 и 14 юни Луната преминава през знака Водолей. Водолей и неговият планетен управител Уран през тези два дни ще повиши желанието ни за независимост и свобода на действие. Ще бъдем по-общителни и приятелски настроени, изобретателни, ексцентрични в поведението, а мисълта ни ще е насочена повече към бъдещето. От друга страна Луната във Водолей ще оказва силно влияние върху нервната система при някои хора, което да създава предпоставка за избухливост и нетърпимост, а реакциите – по-крайни. По-уязвими в емоционално отношение на 13 юни са родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Луната е в неблагоприятен аспект с Венера в Телец (фиг. 1). Възможни са финансови затруднения или загуби, затова денят е неподходящ за големи капиталовложения и скъпи покупки. Бъдете по-внимателни и с партньорите си, за да избегнете неприятни преживявания и разочарования. В работата бъдете по-стриктни, защото може да не бъдете оценени и съответно заплатени според очакванията ви. Енергията на Водолейската Луна е по-съвместима енергийно и съответно с по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Затова вашите емоции и енергия ще бъдат по-стабилни, а действията ви градивни. Луната е намаляваща и не е подходяща за стартиране на нови проекти, но ако сте започнали действията си при растяща Луна, сега е добре да работите върху някои довършителни дейности по тяхната реализация.

Фиг. 2 – хороскоп за 14.06.2017 год.

На 14 юни Луната във Водолей образува голям въздушен тригон с Меркурий в Близнаци и с Юпитер във Везни (фиг. 2), а във вечерните часове и със Слънцето в Близнаци. Тези планетни аспекти дават отлични възможности в договорните отношения, в интелектуалните дейности, за разрешаване на важни юридически и политически въпроси, особено във връзка с енергетиката и научно-технически проекти. Денят е благоприятен за науката и техниката; за работещите в образователната, търговската и законодателната сфери, за дипломатическите отношения между държави, за рекламодателите и издателите. В личен план денят се очертава много успешен и носи чудесни възможности за изяви, за успехи в изпити и конкурси, в съдебни спорове, в отношения с чуждестранни бизнес и политически партньори при родените през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Мисленето ви ще бъде логично и безпристрастно, а решенията ви ще дадат заявка за бъдещи успехи и развитие в делата ви. Някои от вас ще получат сериозно признание и награда за труда и постиженията си. На 14 юни Луната във Водолей е разположена вече по-неблагоприятно за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. И вие съответно трябва да сте по-предпазливи както в изказванията, така и в действията си, защото са възможни както конфликтни ситуации и спорове, така и чувството за неудовлетвореност. Опитайте се да бъдете „над нещата“ и пазете нервите си, защото много от болестите се дължат на силното нервно напрежение. Колкото повече се опитвате на оправите света, толкова повече ще се разочаровате и изнервяте. Вървете по своя житейски път и не си слагайте всичко „на сърце“.

На 13 и 14 юни има още един точен аспект между планети и не мога да не го спомена, макар че проявата му би могла да се усети най-силно на 15 или 16 юни – Меркурий в Близнаци е в точен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса) с Нептун в Риби. Повишават опасността от интриги в дома или на работното място, конфликти със съседи или наематели, за кражби и измами. Уязвими са най-вече родените през втора и трета декада, както и с други планети между 12 – 18 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби в рождения си хороскоп. Склонни сте към прекалена доверчивост или да попаднете на изкусни измамници, особено телефонни (Меркурий се свързва с комуникациите и всички средства за общуване). Мисленето и решенията ви могат да бъдат по-объркани, както и да сте разсеяни, поради което да допуснете сериозни грешки. Не споделяйте личните си тайни с хора, които биха могли да ви разочароват с лицемерието си. Работете особено внимателно с документация и информация. И вземете превантивни мерки за автомобила си за повреди и течове, както и срещу кражба на автомобила.

На 13 и 14 юни не се препоръчват операции на вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, апендикса, костите и ставите на глезените, сухожилията. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури, подобряващи кръвообращението. Избягвайте нервното напрежение. През следващите 2 дни най-внимателни трябва да бъдат активно спортуващите, работещите с високо напрежение, на компютър или на крак повече от 6 часа на едно място. Уязвими са очите, нервната система и кръвообращението. Храната е желателно да бъде богата на натриев хлорид, витамини С и В2. Тийнейджърите да се предпазват от инциденти с наркотични вещества и рисковани селфита, особено родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Меркурий управлява учащите и млади хора.

Времето – очаквам да бъде слънчево и топло в по-голямата част от страната. В североизточните части на страната и в планинските райони може да се усили временно вятъра, но като цяло тези два дни се очертават приятни и без валежи от дъжд.

Марги Паскалева

12.06.2017 год.

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец юни 2017 година можете да прочетете тука за времето през пролетта  тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!

 

 

Advertisements