Хороскоп за 11 и 12 май 2017

Фиг. 1 – хороскоп за 11.05.2017 год.

Пълнолуние в Скорпион

На 11 май, в 00:43 часа българско време, е Пълнолуние – на 21 градуса в знака Скорпион (фиг. 1). Енергията и емоциите ни са в своя максимум. По време на Пълнолуние се повишава опасността от инциденти, тежки криминални престъпления, прояви на насилие, природни катаклизми и т.н. А сега Пълнолунието е в плутоновия знак Скорпион. Плутон е планета на трансформацията, груповия фактор, живота и смъртта, опустошението, нарушаване на всякакви правила и закони и т.н. Денят е благоприятен за завършване / приключване на проекти и други дейности или взаимоотношения, за погасяване на и промени по кредити (включително на лихвата), за уреждане на наследствени въпроси и завещания, за почистване и изхвърляне на ненужни стари вещи или некачествени хора от живота ни, за уединение и трансформиране на енергията ни, за изчистване на организма от натрупаните токсини. От 00:42 до 19:59 часа Луната е „без курс“, а това бележи 11 май като един абсолютно неефективен ден за важни дела и взаимоотношения. Вършете само рутинни задължения и довършителни дейности. Денят е неблагоприятен за подписване на важни и дългосрочни договори, за скъпи капиталовложения и рисковани действия. На 11 и 12 май не са препоръчителни оперативни интервенции, с изключение на животоспасяващите, разбира се. Повишена е опасността от кръвоизливи, инфекции и следоперативни усложнения.

11 май се очертава като цяло по-динамичен и объркан за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Слънцето и Луната в Скорпион са в хармонични аспекти към Слънцето на родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Въпреки наситения с емоции ден, за вас той ще е по-ползотворен и продуктивен. Както на самия ден, така и през следващите две седмици, влиянието на това Пълнолуние е най-силно за родените между 10 и 12 май Телци, между 12 и 14 ноември Скорпиони, между 9 и 11 февруари Водолеи, между 12 и 14 август Лъвове. Проблемите, които биха могли да бъдат на дневен ред при Телците и Скорпионите, може да са свързани с личния или с бизнес партньор, с финансови въпроси, съдебни спорове, борба с конкуренти и т.н. При Водолеите и Лъвовете проблемите, с които ще трябва да се справят, може да са от служебно естество, грижи в член от семейството, имуществени въпроси, течове в дома и т.н.

Пълнолунието ще оказва по-силно влияние през следващите две седмици, но в положителен аспект, на родените между 12 и 14 юли Раци, между 12 и 14 септември Деви, между 10 и 12 януари Козирози, между 9 и 11 март Риби. Раците могат да очакват важни резултати и победи от страна на своите деца, силни страсти и емоции в интимен план, важни личностни победи в спорта, положително развитие на бизнес дела и други. При Козирозите може да има промени в целите и идеите, в заплащането и приходите от бизнеса, приключване на проекти с обществено значение и т.н. Девите ще имат много засилени контакти, пътувания, обучение и изпити, важни договорни отношения, покупко-продажби, разрешаване на взаимоотношения със съседи или с други хора от близкото обкръжение. При някои от Рибите се активира силно желанието за предаването и придобиването на знания и умения, а при други – търговията и договарянията с чуждестранни партньори, рекламната и издателската дейност, задграничните пътувания, развитието на важни юридически въпроси в положителна насока и т.н.

Фиг. 2 – хороскоп за 12.05.2017 год.

В 20:00 часа на 11 май Луната навлиза в огнения знак Стрелец, където ще бъде и през следващите два и половина дни. На 12 май динамиката в енергийно отношение в мунданен план продължава, тъй като Луната в Стрелец на този ден образува неблагоприятни аспекти с Марс в Близнаци и с Нептун в Риби (фиг. 2). Повишава се опасността от наводнения, разпространение на инфекции, пожари и експлозии, замърсяване на околната среда и води, прояви на насилие от страна на хора с психични отклонения, атентати, скандали в публичното пространство заради тежки  злоупотреби с власт и пари, както и секс скандали. По-уязвими държави и региони през следващите две седмици са: Австралия, България, Венецуела, Гърция, Турция, Сърбия, Дания, Индонезия, Нова Зеландия, Филипините, Йордания, Иран, Италия, Куба, Латвия, Македония, Норвегия, Саудитска Арабия, САЩ, Сирия и т.н. В личен план на 12 май звездите са с по-дисхармонично влияние за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа и втора декада. Уязвими сте към измами, скандали и интриги, загуба или кражба на важни за вас неща, алергични прояви, интоксикации и инфекции. Стойте настрани от интриги, внимавайте за грешки в работата, за пожари и експлозии, за кражби. Не приемайте всичко казано за „чиста монета“. Луната в Стрелец ни зарежда с вяра и ентусиазъм, склонни сме към риск, но аспектите между планетите изискват от нас повече внимание за изброените опасности.  

Времето – през следващите два дни очаквам да бъде по-променливо с тенденция за временно затопляне. Но както казах временно, до края на уикенда. Пълнолунието на 11 май не ни дава „обещания“ за толкова очакваните топли дни през следващата седмица. След понеделник тенденцията е за ново застудяване и дъжд – според звездите и мен. Да видим кой ще излезе прав – аз или синоптиците, които ни обещават високи температури.

Марги Паскалева

10.05.2017 год.

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец май 2017 година можете да прочетете тук. За астрологичните тенденции в модата през 2017 година можете да прочетете тук, а за времето през пролетта тук. Разпространението на хороскопите и на други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени! 

Advertisements