Хороскоп за 21 и 22 март 2017

 

Фиг. 1 – хороскоп за 21.03.2017 год.

 

На 21 и 22 март Луната е в земния знак Козирог. През следващите два дни ще ни вълнуват по-сериозни и делови въпроси, ще се стремим към постигане на определени резултати и на повече авторитет в обществото. Емоционално сме по-сдържани и дистанцирани по отношение на контактите, много по-предпазливи в действията си. На 21 март Луната в Козирог образува благоприятен аспект с Марс в Телец, а предизвикателни аспекти с ретроградната Венера и с Меркурий в Овен (фиг. 1). Планетите на този ден създават предпоставка за повече спорове, финансови затруднения и пречки в общуването при родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Бъдете по-внимателни в контактите си, решения не е добре да се взимат под влиянието на емоции, за да не допускате грешки. Работете концентрирано и добре оглеждайте документацията, ако работите с документи, за да не си създавате проблеми и с тях. В общуването с хората думите също трябва да бъдат добре подбирани, тъй като Луната в Козирог може да подтиква някои от вас към по-остри реакции като има предвид и неблагоприятният й аспект с планетата на комуникациите Меркурий. В публичното пространство вероятно ще изпъкнат сериозни конфликти, свързани с финансови злоупотреби, протести във връзка със забавени и неизплатени заплати / хонорари и т.н. Звездите на този ден са по-благосклонни към родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще сте изпълнени с енергия и сили да постигнете всичко, което сте решили на този ден, както и да се наложите над другите когато и където е необходимо. Много от вас ще се радват както на добри финансови постъпления, така и на положителни емоции в интимните взаимоотношения. Добър ден за спорт и физическо натоварване за вас.

22.03.2017

Фиг. 2 – хороскоп за 22.03.2017 год.

На 22 март напрежението продължава и дори се повишава в обществото, а и в личен план за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Луната съвпада с планетата Плутон, имаща отношение към тежките необратими процеси, манипулациите, голямата власт, тежките криминални престъпления и изобщо към въпросите за началото и края. Заедно те активират кардинален таоквадрат с Юпитер във Везни и с Уран в Овен (фиг. 2). Денят е енергийно тежък и дава заявка за сериозни повратни моменти и противоречия. Звездите създават предпоставка за тежки политически „битки“ и конфликти на най-високо ниво, свързани с нарушения на законите, злоупотреби с власт или пари, секс скандали с известни личности и т.н. В мунданен план се повишава опасността за земни трусове и други природни катаклизми, нарушения на водо- или топлоподаванията / спукване на тръби / запушване на канализации, пропадане в шахти и дупки, хакерски интернет атаки, експлозии, терористични нападения или прояви на агресия от страна на лица с психични отклонения и зависимости, за по-тежки транспортни инциденти и т.н. Особено внимателни трябва да бъдат работещите в мините и на строежите, планинските спасители и планинарите в планините, полицейските служители, както и всякакви други работещи под земята работници. На този ден Луната няма нито един благоприятен мажорен аспект, по все пак позицията й в земния знак Козирог е по-благоприятна в емоционално отношение и в здравословен план за родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. При вас нещата ще се случват малко по-лесно и във ваша полза, но имайте предвид тежките за деня звездни разположения, тъй като това е общ хороскоп, изработен само на базата на аспектите между Слънцето ви и Луната. В часовете от 15:20 на 22-ри до 04:28 часа на 23 март Луната е „без курс“. Свършете по-важните дела и срещи или решения до 15:20 часа. След този час не е благоприятно да се предприемат нови начинания или взаимоотношения, рисковани действия, подписването на важни договори и споразумения. В този интервал от часове е добре да се вършат главно рутинни дейности и да почивате активно, без психически или физически натоварвания.

На 21 и 22 март не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. В храната ни е добре да присъстват храни съдържащи калций, ядки и повече вода. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на костно-ставни заболявания, болки в гърба, изчистване на зъбен камък, дълбинно почистване на кожата, епилация, премахване на мазоли, масажи за премахване на продължителни блокажи по тялото.

Времето – очаквам на места в утрешния ден по-разкъсана облачност, а в сряда може да бъде и по-съществена като места може да има не само краткотрайни валежи, но и по-силен вятър или дори градушка.

Марги Паскалева

20.03.2017 год.

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец март 2017 година можете да прочетете тук. За астрологичните тенденции в модата през 2017 година можете да прочетете тук, а за времето през пролетта тук. Разпространението на хороскопите и на други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени! 

Advertisements