Хорар 2 – Къде е господин Х? Жив ли е?

Господин Х

Въпросът е зададен на 11.03.2008 год., в 19:15 часа, гр. Бургас. Сигнификато на кверента (питащия) е Венера във Водолей – въпросът е зададен от жена (Венера) – астролог (Водолей). Сигнификатор на квезита (човекът, за когото питаме) е Марс. Когато питаме за друг човек назован по име, домовете се обръщат и 7 дом става 1. Марс е в падение в знака Рак на ИЦ е съуправител на 8 дом – Скорпион (дом на екстремните ситуации и смъртта). Плутон (управител на 8 дом) е в 9 дом на МЦ. Двете планети са в опозиция, което е показател, че човека към момента на задаването на въпроса вече не е жив. Марс в Рак е на ИЦ /дом на края/, но откъм 3-ти дом дава индикации за кола, гараж или екстремна ситуация близо до дома. След описанието от пресата за разследването на полицията до момента, научих че човека е отвлечен от собствения му гараж в дома, откъдето е провел и последния си разговор по GSM и след това е убит. 8 дом показва начина на смъртта, а опозицията между Марс и Плутон е доказателство, че квезита е убит.  

 Луната, диспозитор на Марс и ко-сигнификатор на въпроса, е в производния 2 дом на квезита в Телец (в екзалтация по знак). Това е показател, че отвличането и убийството му са заради крупни финансови интереси. Плутон е в знака на властта и управлението Козирог, откъм 9 дом и като управител на 8 дом представя и поръчителите на убийството. Информация за тези поръчители излиза в пресата едва година и половина след убийството на бизнесмена – бивш съдия и висш държавен служител. Венера като управител на производния 7 дом от 7 представя убийците и е във фиксирания знак Водолей в следващ дом – 11, което е показател за забавянето и разкритието на убийците.

 Убийците винаги се търсят в 7 дом, а тук това се явява aсцендента, заради обърнаните домове и 1 дом е производен 7 от 7. Венера  управлява производния 2 дом от 7, диспозитор е на Луната (управляваща производния 4 дом от 7 – дом на края) в Телец и е в 11 дом – групите. Това ме накара да си помисля тогава, че това е планирано и организирано престъпление на група от поне трима души (в 11 дом има 3 планети), което става известно в пресата на 17.08.2010 г. Съвпадът на Венера с Меркурий (управител на производните 3 и 6 домове от 7-ми и диспозитор на Сатурн в Дева) показват, че господин Х е имал някакви комуникации и служебни договаряния с убийците си във връзка с парцел от 2,5 дка за строеж – Сатурн има отношение към земята и строителството. 3 дом е дом на комуникациите, кратките пътувания и договарянията, а 6 дом е дом на здравето, работата и представя колегите – хора, с които работим. По-късно научих, че квезита /който е имал строителна фирма/ е бил насилван да закупи парцел за строеж край морето. И всъщност, отказът да го купи е станал причина за неговото убийство.

 Уран в 12 дом (управител на 11 производен дом от 7) и Нептун в 11 дом (управител на производен 12 дом от 7) са във взаимна рецепция, което е положително за разкриването на тайни и заговори (12 дом). Трупът на господин Х е открит заровен в гориста местност край морски град едва през месец октомври 2009 година – 1 година и 7 месеца след убийството му. Тригонът на Луната и Юпитер е помогнал трупът да бъде открит от полицията. Луната, като управител на производния 4 дом на квезита, дава информация и за изхода от въпроса. А ретроградния Сатурн (диспозитор на Юпитер в 10 дом и на Плутон в 9 дом) и Луната във фиксиран знак показват възможността разкритията по делото и осъждането на поръчителите и убийците да се забави във времето. Венера, сигнификатор и на убийците, също е във фиксиран знак заедно с Нептун и Меркурий. Планети във фиксирани знаци винаги забавят изхода от въпроса.

 Според правилата на американските астролози Марион Марч и Джоан Макевърс при търсене на изчезнали хора (подобно на изчезналите вещи) се анализира и 2 дом. Но в хороскопа единствено Марс (представящ квезита) е в сходящ тригон със Слънцето с орбис 19 градуса една от друга. Марс, както вече споменах, е в кардинален знак и в близост до ИЦ, а Слънцето е в променлив знак и в падащ дом, което по мое мнение може да покаже откриване до 19 седмици или дни. Луната, Венера, Меркурий и Нептун са във фиксиран знак и в следващи домове. Луната е на отстояние 10 градуса от Меркурий, на 7 градуса от Нептун и на 13 градуса от Венера във Водолей. Аспектите на Луната към планетите във Водолей са сходящи. Това е положителен аспект и показва възможност важни разкрития да излязат наяве след месеци и години.  

 Указания за посоката при търсенето на изчезналия човек – вече споменах, че трупът е открит заровен в гориста местност край морски град. Квезита е и живеел в морски град, но е намерен на север от родния му град. Към тази посока ме насочи Марс на Имум Цели – сигнификатор на квезита – 7 дом в Овен. 9 дом в картата се свързва с посока северозапад. Но кое показва, че квезита е намерен в гора? Марс (като управител на Овен) се свързва с разорана земя, с хълмисти местности, а знака Рак – с вода. Знакът на Луната – Телец се свързва с хамбари и храсти, а диспозитора й Венера във Водолей – с планински места (Везни) и с лозя, хълмисти места (Водолей).

Автор: Марги Паскалева

РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА ХОРОСКОПИТЕ И НА ДРУГИ АСТРОЛОГИЧНИ АНАЛИЗИ, ПУБЛИКУВАНИ НА ЛИЧНАТА МИ СТРАНИЦА, МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С ПОСОЧВАНЕТО НА АВТОРА И АКТИВЕН ЛИНК КЪМ ПУБЛИКАЦИЯТА! ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!