Намиране на изчезнали хора, животни и вещи


 

Въпрос 1: Къде е Виктор? Жив ли е?


  На 28 януари 2009 година около 15 часа синът ми се прибра разтревожен и ми съобщи,че е научил от приятелите си за затрупването от лавина в Банско на негов приятел от ученическите години, с когото израснаха.Тогава още никой не мислеше,че може да се е случило най-лошото и че земният път на това младо момче е завършил.

 Аз, като майка, също се разтревожих, защото имах сънища с предсказателен характер седмица преди трагедията. Аз зададох въпроса: ”Виктор жив ли е?” в 15,08 часа в София и естествено се разтревожих много. Тъй като съм го назовала по име, разглеждам 7 дом с връх в знака Козирог и неговият управител Сатурн. Сатурн е главния сигнификатор на квезита и в картата е на Имум Цели, който в хорарната астрология се свързва с края на нещата, изходът от всеки въпрос. При обръщането на хороскопа Сатурн е в производен 10 дом от 7 – човекът за когото питаме е бил нависоко в планината. Знакът Козирог и Сатурн се свързват с планини и гористи местности. Сатурн е в точна опозиция с Уран, което е показател, че момчето не е живо вече. Производният 8 дом, дом на смъртта на квезита, се управлява от Слънцето – в знак на заточение Водолей. Слънцето е в разходящ съвпад със съуправителя на производния 4 дом от 7 в Риби Юпитер – т.е. имаме втора индикация, че момчето вече не е живо, нещата са приключили. На върха на неговия 8 дом намираме звездата Маркаб от съзвездието Пегас на 3 градуса в Лъв, която се свързва с нещастия и инциденти – трета индикация за нещастие.

 Меркурий управлява и производния 6 (здравето му) дом от 7 и е в 7-ми дом в Козирог – той е бил заедно с други млади хора. Марс и Меркурий в 7 дом са ко-сигнификатори на квезита и са показатели за инцидент в планината с него и негови приятели-съученици (Меркурий). Юпитер е управител на производния 12 дом в Стрелец – домът на скритите неща и опасностите. Сатурн в медицинската астрология управлява костната система, а знака Дева се свързва с ребрено-гръбначните и междупрешленни съединения от гръдната част на гръбначния стълб. Меркурий в съвпад с Марс в Козирог е доказателство за счупвания на кости, ребра, гръбнак при инцидент в планината (Козирог). Ретроградният сигнификатор на квезита Сатурн, е белег за „връщане“ на търсените предмет или човек, но и опасността да бъде намерен в тежко/лошо състояние човека или тялото му, е голяма.

Две седмици след трагичния случай научих от сина си, че тялото му е било намерено наистина в окаян вид – вдървено и краката му свити към тялото, със счупен гръбнак. Лекарят и другите специалисти са единодушни, че смъртта е настъпила мигновено, поради счупването на ребрено-гръбначните съединения от тежката маса сняг.

В неговия 12-ти дом намираме Плутон в Козирог – планетата на смъртта и трансформацията в съвпад с изкусителката Лилит. 12 дом е дом на Нептун и се свързва с нещастията и самоунищожението. Сякаш е „дръпнал дявола за опашката“. Луната винаги е съуправител на въпроса. Луната в производен 3 дом от 7 в Риби – той е бил търсен заедно с неговите съученици и със специални методи на мобилния оператор.  Риби и Нептун имат връзка също със снега, затрупванията със сняг, задушаванията при липса на въздух. 

 За да се определи дали и кога ще бъде намерен човека или неговото тяло, се гледат аспектите към сигнификатора на Виктор Сатурн. Ретроградният Меркурий в Козирог в ъглов дом и кардинален знак е на 1 градус в сходящ тригон със Сатурн в Дева – също в ъглов дом. Това е показател, че тялото ще бъде намерено от часове до един ден. Тялото беше намерено на следващия ден.

 В допълнение ще спомена и факта, че два дни преди нещастието имаше Слънчево затъмнение на 6 градуса във Водолей, което е било в точен съвпад с Марс от рождения му хороскоп. В неговия личен хороскоп Слънцето му е в съвпад с Плутон във Везни и създава опасност за тежки инциденти в живота.

 

 

ПОЧИВАЙ В МИР, ВИКТАРЧЕ!

                   

                   Въпрос 2:   Кучето ми изчезна. Ще го намеря ли и ако „да“, кога?

 

 Кверентът е представен от Слънцето, а домашния любимец – кучето е със сигнификатор Сатурн. В този случай картата не се обръща. Домашните любимци се управляват от Меркурий и знака Дева в 6 дом. В тази карта Сатурн управлява 6 дом и е в секстил със Слънцето. А това е положителен знак за намирането на кучето. Тъй като Луната е във фиксиран знак и в падащ дом, то аз предположих, че намирането на кучето може да се забави във времето, още повече че и диспозитора на Луната, Юпитер и Нептун във Водолей в 6 дом – Уран е ретрограден. Забелязала съм, че много често ретроградните планети показват забавяне на положителния отговор, стига планетата сигнификатор да не е в заточение или в падение, или пък с неблагоприятни аспекти. В случая Венера прави тригон с Уран, а тя е диспозитор на Сатурн във Везни (сигнификатор на домашния любимец).

 Луната е в крайните градуси на знака и й предстои съвпад с Нептун след 2 градуса. А Венера – диспозитор на Сатурн е на отстояние 3 градуса от Уран, диспозитор на стелиума във Водолей в 6 дом. Затова аз предположих и споделих с кверента, че е кучето ще се намери от 3 седмици до около 2-3 месеца. Тъй като Венера е в заточение в знака Скорпион, то кучето се предполага, че е било доста изцапано и измършавяло при завръщането си.

 След 1 месец и половина кверента ми се обади и сподели, че кучето се е върнало само в дома с лош външен вид и гладно. За връщането на кучето у дома има заслуга и Венера на Имум Цели в 4 дом като диспозитор на Сатурн – сигнификатор на кучето. 

 Автор: Маргарита Паскалева

Разпространяването на хороскопите и на други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!