Хорар 1 – Кой ще стане президент на България?

Едно червейче непрекъснато ме човърка отвътре и нямам търпение да науча кой ще стане президент през 2011 година в България? И затова направих хорарна карта, след като си зададох въпроса: „Мъж или жена ще стане президент на България през 2011 година?“  Въпросът зададох на 3 юни 2011 г. в 19,38 часа, с координатите на София.

 Обществените личности и особено тези от най-високите етажи на управлението в хорарната карта се разглеждат в 10 дом. Медиум Цели (МЦ) и 10 дом в тук са в знака Дева – знакът на служенето. Знакът Дева се управлява от планетата Меркурий, който е в мъжкия знак Близнаци на трон по знак и в 7 дом от картата – партньорите и опонентите. Освен това Меркурий се свързва с интелекта, представя младите хора. А 7 дом се свързва и с популярността. Този кандидат за президент предполагам, че ще е популярен и интелигентен човек.

 Луната в хорарната астрология е много важна, тя е съуправител на въпроса. Тук Луната е „на трон“ в знака Рак, защото тя управлява този зодиакален знак. Но не е добре поставена в 8 дом – домът на Плутон и Скорпион. Тук тя е „в падение“ по дом и не може да прояви позитивно енергията си, т.е. загатват за пречки и тайни подривни дествия. Предстоящата опозиция на Луната с Плутон – представящ кверента (този, който задава въпроса, т.е. мен) и вярвайте ми, вижданията ми в началото на годината са различни от това, което виждам сега. Точно това и представя тази опозиция. Ще се появят неясни и скрити действия, създаващи пречки за краен успех. Луната в мунданната астрология представя жените и опозицията, но има три много неблагоприятни аспекта – квадратура с Уран, сходяща (предстояща) квадратура със Сатурн и опозиция с Плутон. Това означава, че ще бъдат използвани всякакви подривни дейности и манипулации жената, кандидат за президент, да не бъде избрана. Слънцето представя мъжете, държавата, премиера (президента). Очаквам изненади на изборите (дали пък казах нещо ново?). Има голяма вероятност да бъде избран от кандидатите млад мъж. Меркурий се свързва с млади хора и положението му в ранния 2-ри градус загатва, че още е рано за категоричен отговор, но какво пък – нека се позабавляваме като даваме своите прогнози. Предстоят му три много добри аспекта – секстил с Уран, съвпад със Слънцето и тригон със Сатурн, което ще му даде сериозна подкрепа от политическите сили (Уран), от управляващите (Сатурн) и от държавата като цяло, от премиера / президента (Слънцето). Единственият положителен аспект на Луната е секстил с Марс.  Мисля, че дори и при по-силна (дори на моменти агресивна) кампания от страна на жената/те – кандидат/ки за президент, подкрепата няма да е достатъчна и шанса да бъде избрана жена е малък. Точката на щастието – Локус Фортуна е в 1 дом в Стрелец, което ме кара да мисля, че може би ще се окажа на прав път.

 В хороскопа на България транзитният Плутон в Козирог е в съвпад с Луната, която както вече казах се свързва с жените, народа и опозицията. Опозицията вероятно ще направи „необходимото“ чрез нападки и компромати по адрес на жената, кандидат за президент, което ще даде отражение  върху вота.  Мъж или жена ще бъде следващият президент на България, не е чак толкова важно. Важното е да СЛУЖИ на народа и родината ни. 

 Автор: Маргарита Паскалева

 05.06.2011 година
Разпространяването на хороскопите и на други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени! 

 


6 thoughts on “Хорар 1 – Кой ще стане президент на България?

 1. astroamor каза:

  Няма проблем, но виждате какво се случва при подобна опозиция. И не е само от нея. Има значение и това дали е замесен 12 дом.

  Харесвам

 2. Акрукс каза:

  уран и плутон са дева, нептун е скорпион, нали знаците си приличат и в бързането съм ги объркала, но ето- факт е опозицията на луна с нептун при нея
  Нямаш грешка в медицинската астрология, досега каквото четох от теб в тази насока и винаги е истина.

  Харесвам

 3. Акрукс каза:

  Колко жалко 😦
  Сега погледнах хороскопа на моя приятелка от училище, сега е пенсионер по болест- шизофрения, а беше толкова дейна, лъчезарна, тя ми е помагала навремето в тежки моменти- има луна телец / не мога да определя градусите, че не и знам часа на раждане,/, а уран, нептун и плутон са скорпион, отделно слънцето й е лъв, преди години, като се разболя, един овчар я намерил и спаси от самоубуйство, че била изпила шепа хапчета с бутилка уиски на една поляна…

  Харесвам

 4. astroamor каза:

  Аз също я харесвам, но не харесвам опозиция на Луната /емоционалността, подсъзнанието, нашите реакции/ с Нептун – планетата на измамите, объркването, психическата неуравновесеност. Наранената Луна от Нептун, от Уран и/или от Плутон в зависимост и от знака й, от положението по дом също, в хороскопа се свързва с редица психологически проблеми и на определен етап от живота може да доведе до психосоматични разстройства.

  Харесвам

 5. Акрукс каза:

  Жалко, че не я избраха- жена рак с луна овен, всеотдайна, честна и почтена личност, но всеки народ си заслужава управниците!

  Харесвам

 6. astroamor каза:

  Започна се отпора срещу жената, кандидат за президент: http://frognews.bg/news_38098/Davat_Kuneva_na_sad/

  Харесвам

Коментарите са изключени.