Хорар 3 – Кой ще победи на Еврофутбол 2012?

„Ще победи ли тази вечер Италия в мача с Англия?”

24.06.2012 г., 09:15 часа, гр. София

 

 Тъй като питам дали Италия ще победи довечера, аз поставям отбора на италианците в 7 дом и обръщам картата като 7 дом става първи. Отборът на Италия е със сигнификатори Сатурн във Везни и Уран в Овен. Сатурн е в екзалтазия по знак, но към него няма сходящи (предстоящи) аспекти от други планети.  Уран е в секстил с Венера – диспозитор (управител на знака Везни, в който е Сатурн) на Сатурн. Венера също е ретроградна. Това са все показатели за труден мач.

 Играта на италианците анализираме по техния 5 дом от 7,т.е. 11 дом. 11 дом в Близнаци показва бърза и технична игра от тяхна страна. Планетният управител на 11 дом Меркурий е в знака Рак, който също няма сходящи аспекти, но има разходящ секстил със сигнификатора на италианците Сатурн.

 За да видим дали имат шанса да победят анализираме техният 10 дом, т.е. 4 дом от 7. 4 дом в Скорпион е с управители Марс в Дева и Плутон в Козирог. Но в хорарната астрология по-важна е позицията на планетите до Сатурн. Марс в Дева дава стабилност, а Слънцето в Рак в техния 5 дом е в сходящ секстил с него. Планетите в домовете, касаещи въпроса, също дават важна информация и трябва да бъдат взети под внимание. Това е едно „да” в полза на италианците за победа. Секстилът на Венера (като диспозитор на Сатурн) с Уран дава второ „да” в тяхна полза. Планети от главните сигнификатори в заточение или падение няма, но Сатурн в екзалтазия накланя везните в тяхна полза със символично  трето „да”.

 Да разгледаме възможностите за Англия. Те са представени като опоненти в противоположния 1 дом. Техен сигнификатор е Слънцето в Рак, което в 5 дом на италианците. Това може да затвърди тезата ми за силна игра и от страна на англичаните. Слънцето е в сходяща квадратура с Уран в Овен и в сходяща опозиция с Плутон в Козирог. Това са два негативни аспекта, които не дават големи обещания за тях.

 Да видим тяхната игра в 5 дом. Техният 5 дом е в знака Стрелец с управител Юпитер. Играта им ще бъде също бърза, заради позицията на Юпитер в Близнаци. Но Юпитер в този знак не е добре поставен – в заточение. Това не дава шансове за тях. Възможността за победа от тяхна страна анализираме в 10 дом на картата. Този дом е в знака Телец с планетен управител Венера, която е ретроградна. Това е второ „не” за Англия. Не бива да се пропуска и факта, че управителя на 5 дом на англичаните Юпитер, съвпада с Южния лунен възел в техния 10 дом.

 В 1 дом, домът на англичаните, е Луната в Лъв (Луната в 1 дом също е неблагоприятна позиция за англичаните), която е извън курс, т.е. не прави мажорни аспекти с другите планети. Ако въпросът касаеше друга тема, това положение на Луната би се тълкувало, че въпросът няма да има развитие, т.е. няма нищо да се случи. Но в този случай трябва да има победител в мача. И като се вземе под внимание фиксираните знаци Лъв и Водолей по оста Асцендент/Десцендент, то най-вероятно до края на 90-те минути редовно време няма да бъде излъчен победителя, т.е. ще има сериозно удължаване на времето, а не е изключено да се стигне и до дузпи. След така направения анализ звездите клонят повече към победа за Италия.

Публикувано на 24.06.2012 г. – 10:30 часа, София

P.S. 25.06.2012 г.  Отборът на Италия стана последният полуфиналист на Евро 2012 като победи Англия с 4:2 след изпълнение на дузпи. В редовното време от 90 мин. двата отбора не реализираха нито едно от головите положения и мачът завърши с 0:0. Последваха две продължения по 15 мин. на играта, по време на които също не беше отбелязан  гол, а това наложи излъчването на победителя да стане  след  дузпи.  

Автор: Маргарита Паскалева

Разпространяването на хороскопите и на други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени! 

 

5 thoughts on “Хорар 3 – Кой ще победи на Еврофутбол 2012?

 1. Марги каза:

  Благодаря, Ваня! 🙂 Сега ще бъда разпната и обявена за ясновидка. 🙂 Не, че не бих искала да „виждам“, вместо да си мъча толкова мозъка да тълкувам хороскопа…… Хубав и успешен ден!

  Харесвам

 2. vanianay каза:

  Това се казва „висш пилотаж“ в астрологията. Който има очи – нека гледа, който има уши – нека слуша. Браво, Марги!

  Харесвам

 3. Марги каза:

  🙂 Благодаря ти, мила! Колкото и смела или самонадеяна да изглеждам в нечии очи, винаги се съмнявам в себе си и прогнозите си до доказване на противното. Това качество много си го ценя, защото ме предпазва да се самозабравя. Лека нощ и сладки сънища! 🙂

  Харесвам

 4. Morgana каза:

  Никога,ама никога не се съмнявай… в себе си !!!!
  Браво!

  Харесвам

 5. Марги каза:

  За малко изтръпнах…… 🙂 🙂 и помислих, че няма да позная победителя.

  Харесвам

Коментарите са изключени.