Хороскоп за месец февруари 2018

 

ОВЕН – много силен месец за Овните! Ще имате много контакти, възможности за изяви и успехи, особено в рекламата, юридическите дела и сътрудничества със задгранични партньори. Спортистите ще печелят лесно победи, бизнесмените ще печелят по-добре, а творците ще се радват на обичта от страна на своите почитатели. Разбира се, любовните отношения няма да останат по-назад. Вие сте енергични и ще съумеете да се справите с всичко, благодарение и на подкрепата от любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ – на Телците може да им бъде малко по-трудно, защото ще трябва да балансират между работата и семейството, в което може да възникнат грижи – финансови и имуществени въпроси, грижа за член на семейството. При някои от вас може да има и промяна на местоживеенето. Вие сте зодиакален знак, който трудно извършва промени, но сега ще се наложи да сте по-адаптивни и приспособими. Около средата на месеца бъдете внимателни за измами и интриги, както и за вирусни инфекции.

БЛИЗНАЦИ – за вас месецът е наситен с много контакти, договаряния, пътувания. Месецът се очертава много динамичен, но и наситен много нови възможности. Налага се да се преборите с опоненти и конкуренти. Не прехвърляйте напрежението от ежедневието в дома си. Ако и Венера е в Близнаци, трябва да сте много мили с половинката си и да отделяте време и за нея. В бизнес партньорствата може да има  нестабилност, а в средата на месеца бъдете внимателни за конфликти и интриги на работното място.

РАК – много важен месец за финансовото ви състояние и дела. Някои от вас ще имат повече ангажименти, които ще им донесат добри приходи. Но не се претоварвайте с повече задачи, отколкото можете да поемете, за да не пострада здравето ви. В работата избягвайте конфликти с колегите. Ежедневието ви ще е доста натоварено, но през втората половина на месеца ще се радвате на положителни оценки от работата ви. Любимите хора ще ви подкрепят и стимулират. Имате шанс за получаване на награди и печалби от игри на късмета.

ЛЪВ – за вас този месец е много важен за личностното ви израстване. Очакват ви важни положителни промени в личен и в бизнес план, възможност за зачеване или поява на нови членове в семейството, поводи за радост и гордост от постиженията на вашите деца. Младите Лъвове ги очаква един по-динамичен месец в любовните отношения. На отлични резултати и положителни изяви могат да се радват спортистите, бизнесмените, политиците и творците. Въпреки голямата натовареност, ще имате силите и енергията да се справите с всичко.

ДЕВА – този месец може да имате по-голяма ангажираност в семейството. Ще трябва да намерите сили да бъдете опора и на работното място, и в дома. Възможно е при някои от вас да се появи необходимост да се погрижите за здравето на член от семейството или за собственото си здраве. Бъдете внимателни за някакви конфликти в семейството, както и за пожар или експлозия. При други може да има премествания, ремонти или разрешаване на имуществени въпроси. А трети ги очакват нови работни проекти или промени в работата от втората половина на месеца нататък.

ВЕЗНИ – активен месец с много контакти, пътувания, придобиване на нови знания и умения. Добър месец за покупко – продажби, за подписване на договори, за завършване или започване на обучение. Ще се радвате на повече топлота в интимните отношения, на лични придобивки и приходи в бизнеса. След 15 февруари можете да стартирате реализацията на новите си планове. Използвайте всяка нова възможност, не се колебайте. Бъдете по-внимателни във взаимоотношенията си с роднини и съседи, пазете автомобила си от крадци и проверявайте изправността му.

СКОРПИОН – до 18 февруари периодът е малко по-труден. Възможна е липсата на работни ангажименти и достатъчно финансови средства, промяна на работата, смяна на началника. Ще срещате повече пречки, отколкото подкрепа. В семейството също всеки ще иска нещо и ще ви натоварва с проблемите си. Бъдете внимателни за финансови измами или кражби, както и в интимните отношения между 12 и 17 февруари. Динамиката е в много сфери от ежедневието ви, но след 21 февруари „вятърът ще утихне“ постепенно. Заниманията с йога и спорт ще ви зареждат с нужната енергия.

СТРЕЛЕЦ – за вас месецът също е много динамичен, наситен с повече контакти с хора от близо и далеч. Не е добре да предприемате рисковани действия и нови начинания този месец, защото може да ви подведат. Довършете поети вече ангажименти. През втората половина на месеца бъдете внимателни с финансите и в партньорските отношения. Възможни са разочарования в любовта при някои от вас, а в здравословен план сте уязвими към простуди и вирусни инфекции. Бъдете концентрирани зад волана и не превишавайте скоростта. Търпението, положителната нагласа към хората и вътрешната ви устойчивост ще ви помагат да излизате от трудни ситуации.

КОЗИРОГ – важен акцент през този месец са финансовите въпроси. Може да се наложи да вземете пари на заем или да приключите банков кредит, да разрешавате наследствени въпроси. При необходимост можете да разчитате на подкрепа от страна на приятел или влиятелна личност. Бъдете внимателни за здравето си. Ако работите с документи, през втората половина на месеца внимавайте за грешки. Месецът може да протече много по-спокойно, ако планирате добре задачите си и сте по-толерантни с хората. Имате всички шансове за успехи в работата и хармония в семейството. Стремете се да не влизате в полезрението на властите.

ВОДОЛЕЙ – важен месец за вас в отношенията с партньори или опоненти. Може да се наложи да разрешавате конфликти или юридически спорове. В същото време ще имате възможността да получите силна подкрепа, да работите успешно по някакъв проект или организационна дейност. През втората половина на месеца се доверявайте по-малко и не рискувайте финансово. Личните взаимоотношения са уязвими и по-нестабилни връзки могат да се разпаднат. Навлизате в нов етап от живота и развитието си, особено родените между 15 и 18 февруари. Трябва да се грижите повече за себе си.

РИБИ – нужно е да се стремите към баланс между работа и личен живот. При някои от вас може да има приключване на важен проект или ангажимент, промени в работата. Може да се появи здравословно неразположение при повече натоварване. Не сте от най-издръжливите знаци, здравето ви е по-важно. Избягвайте конфликти с шефове и други висшестоящи лица. През втората половина на месеца сте уязвими за измами и разочарования в интимните отношения. Бъдете търпеливи и избягвайте хора с негативно излъчване. Не забравяйте, че годината като цяло е отлична за вас. Не си слагайте нищо на сърце.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ СПОРЕД ТЯХНОТО КАЧЕСТВО:

  • Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог – 4, 5, 11, 12, 19, 20, 25, 26;
  • Неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 6, 7, 15, 22, 28;
  • Подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 2, 9, 12, 17, 23, 24.
  • На 15.02.2018 год. е Новолуние и частично слънчево затъмнение, което ще има доста силно влияние през следващите шест месеца в живота на родените между 15 и 18 февруари Водолеи. Дали влиянието ще бъде положително или не зависи най-вече от разположението и аспектите от другите планети в рождения хороскоп на всеки отделен човек. При хармонични аспекти в рождения хороскоп към Слънцето, влиянието на затъмнението може да бъде много положително. Родените през тези дни навлизат в един нов етап на развитие в духовен план. Много позитивно ще бъде влиянието и за хората, при което това затъмнение сключва хармонични аспекти както към Слънцето, така и към други рождени планети. Такива аспекти и влияние то ще окаже в живота на родените между 16 и 19 април Овни, между 17 и 21 юни Близнаци, между 20 и 23 октомври Везни и между 19 и 22 декември Стрелци. Може да очакват и израстване, повишение и издигане на работното място, а в личен план – важни положителни събития като сключване на брак, раждане на деца и всякакви други съдбовни придобивки със силно влияние върху тяхното бъдеще. Затъмненията, когато съвпадат със Слънцето или с друга планета от хороскопа, оказва съдбовно влияние в сферите според позицията на планетата и самото затъмнение в рождения дом, в който попадат. Родените между 17 и 20 май Телци, между 19 и 22 август Лъвове, между 18 и 21 ноември Скорпиони, както и Водолеите, родени между 15 и 18 февруари Водолеи, чието Слънце в хороскопа има предимно дисхармонични аспекти от другите планети през следващите шест месеца може да се сблъскат с някои трудности и предизвикателства, с които да се наложи да се справят. Особено внимание е необходимо за личното здраве, тъй като Слънцето в хороскопа е основен източник на енергия. В световен план затъмнението във Водолей, което е в съвпад с планетата на комуникациите и интелекта, а заедно образуват хармоничен аспект с планетния управител на Водолея  -Уран в Овен, ще имат мощно влияние върху науката и техниката през следващите шест месеца. Много добър период за всякакви групови дейности,  за стартиране на нови проекти, за създаване на нови политически партии и всякакви организации, за научни открития и технически разработки с голямо влияние върху света в бъдещето. Особено силно влияние може да има върху енергийните въпроси, както и за асто-физиката и Космоса като цяло. Винаги съм вярвала, че има други светове и живот, както и че отдавна е осъществен контакт с други цивилизации, но можем да бъдем изненадани и от по-преки контакти или относно важна информация за нашата галактика. Сигурна съм и в това, че ще бъдат разработени нови и нестандартни за нас транспортни средства, включително совалки и други подобни. Слънчевото затъмнение в неблагоприятен аспект с Юпитер в Скорпион може да има по-неблагоприятно влияние през следващите шест месеца върху банковата и законодателната системи, които винаги са били „костелив орех“, както и справянето с престъпността. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ В СВЕТОВЕН АСПЕКТ – 1, 5, 7, 9, 15, 17, 20, 24, 26. На 11 и 12 февруари Марс, планетата на инцидентите, е в съвпад със звездата Антарес от съзвездие Скорпион. Като се има предвид, че на 31 януари имаше пълно лунно затъмнение, а на 15 февруари – частично слънчево затъмнение, трябва да се внимава повече на 11, 12 и 15 февруари за сериозни инциденти. Избягвайте рисковани действия, пътуване на дълъг път (особено по вода), намалете физическото и психическо натоварване.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ:

  1. Последна четвърт – 07.02.2018 г. – 17:54 ч. – Луна в Скорпион;
  2. Новолуние и слънчево затъмнение – 15.02.2018 г. – 23:05 ч. – Луна във Водолей;
  3. Първа четвърт – 23.02.2018 г. – 10:09 ч. – Луна в Близнаци;
  4. Пълнолуние – 02:03.2018 г. – 02:51 ч. – Луна в Дева.

 ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2018:

01.02.2018 от 12:58 ч. – 01.02.2018 до 21:13 ч.

03.02.2018 от 09:07 ч. – 03.02.2018 до 23:47 ч.

05.02.2018 от 20:46 ч.- 06.02.2018 до 05:56 ч.

08.02.2018 от 09:16 ч.- 08.02.2018 до 15:53 ч.

10.02.2018 от 18:38 ч.- 11.02.2018  до 04:21 ч.

13.02.2018 от 07:43 ч.- 13.02.2018 до 17:11 ч.

15.02.2018 от 23:05 ч.- 16.02.2018 до 04:41 ч.

18.02.2018 от 00:13 ч.- 18.02.2018 до 14:05 ч.

20.02.2018 от 13:11 ч. – 20.02.2018 до 21:12 ч.

22.02.2018 от 13:46 ч. – 23.02.2018 до 02:07 ч.

24.02.2018 от 21:58 ч.- 25.02.2018 до 05:06 ч.

26.02.2018 от 23:51 ч.- 27.02.2018 до 06:42 ч.

Посочените дати и часове са неблагоприятни за нови начинания, за взимане на важни решения, за подписване на дългосрочни договори (включително брачни), за рисковани действия.

Марги Паскалева

22.01.2018 год.

Повече за автора можете да прочетете тук. Хороскопът за месец януари 2018 година можете да прочетете тук. Разпространението на хороскопите и други астрологични анализи, публикувани на личната ми страница, може да се осъществява само с посочването на автора и активен линк към публикацията! Всички права запазени!