Лунни фази – 2018

 

   Месец септември 2018

Последна четвърт – 03.09.2018 – 05:39 часа –Луна в Близнаци

Новолуние – 09.09.2018 – 21:01 часа – Луна в Дева

Първа четвърт – 17.09.2018 – 02:15 часа– Луна в Стрелец

Пълнолуние – 25.09.2018 – 05:52 часа –Луна в Овен 

 

   Месец август 2018

Последна четвърт – 04.08.2018 – 21:18 часа –Луна в Телец

Новолуние и частично слънчево затъмнение 

11.08.2018 – 12:58 часа – Луна в Лъв

Първа четвърт – 08.2018 – 10:48 часа– Луна в Скорпион

Пълнолуние – 26.08.2018 – 14:56 часа –Луна в Риби 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Лунни фази – 2018

 1. astroamor каза:

  Благодаря ти, Яне! Много целувки и прегръдки! 🙂

  Like

 2. Яна-aldonea каза:

  Пожелавам ти мъдростта да продължава да бъде основа на твоят живот, истината да те обсипва отвсякъде , а ЛЮБОВТА твоята спътница!!!
  Буни духовете даже и когато са непоносими, заслужава си всичко онова, което правиш!!!

  Like

 3. Morgana каза:

  Абсолютно съм съгласна!

  Like

 4. astroamor каза:

  Живота ме е научил никога да не казвам „Никога!“. 🙂 Току виж се променила ситуацията в страната и току виж съм променила решението си. Освен това, ако някой желае да учи при точно определен човек (говоря по принцип), то той ще намери своя учител, независимо дали има или няма школа, има или няма диплома.
  Аз научих всичко сама по най-трудния начин. Сега сте улеснени отвсякъде – има курсове, книжния пазар на площад „Славейков“ е залят с астрологична литература, интернет е пълен с инфо и статии……..който иска, учи. И който търси, намира това, което му е нужно. 🙂

  Like

 5. Morgana каза:

  Ех… жалко! Страшно много се възхищавам на начина, по който интерпретираш нещата и с темпото, което се движиш и то сама …
  Нещо тез школи не са ми присърце 🙂

  Like

 6. astroamor каза:

  Ха…да не си останеш само с чакането? Нямам такива желания, честно казано. Има толкова много астрологични школи! Че и дипломи дават! 🙂 Цял живот работя на бързи обороти….като на бойното поле. 🙂 Вече имам нужда от малко по-спокоен живот. Освен това имам подвижен знак на върха на 6-я си дом в хороскопа /дома на работата/ и винаги нося по няколко дини под мишницата си.

  Like

 7. Morgana каза:

  Cледващата стъпка трябва да е астро школа , аз чакам! 🙂

  Like

 8. astroamor каза:

  Хихихи….благодаря! 🙂 Не знам как ще угасят този огън в мен? Няма начин! Весели празници!

  Like

 9. Morgana каза:

  Не се гаси лесно туй що не гасне!
  УСПЕХ!

  Like

 10. astroamor каза:

  Благодаря ти, Костадине! Трудно е, да не кажа почти невъзможно да се прогнозира научно ден и посока на земетресението, камо ли точното време и сила. Ако поработим заедно астролозите и сеизмолозите върху прогнозирането им…кой знае, може и да успеем в даден момент да ги прогнозираме с точност. Аз имам няколко успешни опита и от посочените няколко дати от доклада на тази тема. Но винаги съм казвала, че силата е в обединението….вместо да ми хакват и изтриват блога. 🙂

  Like

 11. Костадин каза:

  Старанието ти заслужава похвала!
  Неприятното е ,че от науката се търси мястото,времето и силата на бъдещият трус,макар ,че сеизмолозите все още не могат да определят посочените параметри.
  Съществува теория ,според която електрическите токове в планетата Земя възникват под действие на гравитационното налягане в дълбините на земята.Под влияние на планетните фактори параметрите на електромагнитното поле се променят и по тях е възможно да се следи за евентуалните локални изменения,които съпътсвуват земетресенията и се проявяват до няколко дни преди тях.За съжаление няма изградена мрежа от постове ,които да следят за тях.
  Предполагам ,че астрологията може да указва ареала на бъдещо земетресение ,а с научното проследяване в изменението на електроматнитните локални отоци ще се определя мястото и точното време на земетръсите.Разбира се тук се намесва и политиката на упраляващите по света-всичко което може да се скрие от хората се покрива.

  Like

 12. Astroamor каза:

  Благодаря ти, Марта! 🙂

  Like

 13. marta каза:

  Bravo…pozdravlenia!

  Like

Коментари са забранени.