Лунни фази – 2022 година

 

Месец февруари 2022

Новолуние – 01.02.2021 – 07:46 часа – Луна във Водолей

Първа четвърт – 08.02.2021 – 15:50 часа – Луна в Телец

Пълнолуние – 16.02.2021 – 18:56 часа – Луна в Лъв

Последна четвърт – 24.02.2021 – 00:32 часа – Луна в Стрелец

Месец януари 2022

Новолуние – 02.01.2022 – 20:33 часа – Луна в Козирог

Първа четвърт – 09.01.2022 – 20:11 часа – Луна в Овен

Пълнолуние – 18.01.2022 – 01:48 часа – Луна в Рак

Последна четвърт – 25.01.2022 – 15:41 часа – Луна в Скорпион

13 thoughts on “Лунни фази – 2022 година

 1. astroamor каза:

  Благодаря ти, Яне! Много целувки и прегръдки! 🙂

  Харесвам

 2. Яна-aldonea каза:

  Пожелавам ти мъдростта да продължава да бъде основа на твоят живот, истината да те обсипва отвсякъде , а ЛЮБОВТА твоята спътница!!!
  Буни духовете даже и когато са непоносими, заслужава си всичко онова, което правиш!!!

  Харесвам

 3. Morgana каза:

  Абсолютно съм съгласна!

  Харесвам

 4. astroamor каза:

  Животът ме е научил никога да не казвам „Никога!“. 🙂 Току виж се променила ситуацията в страната и току виж съм променила решението си. Освен това, ако някой желае да учи при точно определен човек (говоря по принцип), то той ще намери своя учител, независимо дали има или няма школа, има или няма диплома.
  Аз научих всичко сама по най-трудния начин. Сега сте улеснени отвсякъде – има курсове, книжният пазар на площад „Славейков“ е залят с астрологична литература, интернет е пълен с инфо и статии……..който иска, учи. И който търси, намира това, което му е нужно. 🙂

  Харесвам

 5. Morgana каза:

  Ех… жалко! Страшно много се възхищавам на начина, по който интерпретираш нещата и с темпото, което се движиш и то сама …
  Нещо тез школи не са ми присърце 🙂

  Харесвам

 6. astroamor каза:

  Ха…да не си останеш само с чакането? Нямам такива желания, честно казано. Има толкова много астрологични школи! Че и дипломи дават! 🙂 Цял живот работя на бързи обороти….като на бойното поле. 🙂 Вече имам нужда от малко по-спокоен живот. Освен това имам подвижен знак на върха на 6-я си дом в хороскопа /дома на работата/ и винаги нося по няколко дини под мишницата си.

  Харесвам

 7. Morgana каза:

  Cледващата стъпка трябва да е астро школа , аз чакам! 🙂

  Харесвам

 8. astroamor каза:

  Хихихи….благодаря! 🙂 Не знам как ще угасят този огън в мен? Няма начин! Весели празници!

  Харесвам

 9. Morgana каза:

  Не се гаси лесно туй що не гасне!
  УСПЕХ!

  Харесвам

 10. astroamor каза:

  Благодаря ти, Костадине! Трудно е, да не кажа почти невъзможно да се прогнозира научно ден и посока на земетресението, камо ли точното време и сила. Ако поработим заедно астролозите и сеизмолозите върху прогнозирането им…кой знае, може и да успеем в даден момент да ги прогнозираме с точност. Аз имам няколко успешни опита и от посочените няколко дати от доклада на тази тема. Но винаги съм казвала, че силата е в обединението….вместо да ми хакват и изтриват блога. 🙂

  Харесвам

 11. Костадин каза:

  Старанието ти заслужава похвала!
  Неприятното е ,че от науката се търси мястото,времето и силата на бъдещият трус,макар ,че сеизмолозите все още не могат да определят посочените параметри.
  Съществува теория ,според която електрическите токове в планетата Земя възникват под действие на гравитационното налягане в дълбините на земята.Под влияние на планетните фактори параметрите на електромагнитното поле се променят и по тях е възможно да се следи за евентуалните локални изменения,които съпътсвуват земетресенията и се проявяват до няколко дни преди тях.За съжаление няма изградена мрежа от постове ,които да следят за тях.
  Предполагам ,че астрологията може да указва ареала на бъдещо земетресение ,а с научното проследяване в изменението на електроматнитните локални отоци ще се определя мястото и точното време на земетръсите.Разбира се тук се намесва и политиката на упраляващите по света-всичко което може да се скрие от хората се покрива.

  Харесвам

 12. Astroamor каза:

  Благодаря ти, Марта! 🙂

  Харесвам

 13. marta каза:

  Bravo…pozdravlenia!

  Харесвам

Коментарите са изключени.