Лунни фази – 2015

Месец април 2015 

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение – 04.04.2015 – 15:06 часа – Луна във Везни

Последна четвърт – 12.04.2015 – 08:37 часа – Луна в Козирог

Новолуние – 18.04.2015 – 21:57 часа – Луна в Овен

Първа четвърт – 26.04.2015 – 02:55 часа – Луна в Лъв

1

„ХОРОСКОП 2015 ЗА ВСИЧКИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ“ МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ – ТУК ИЛИ ТУК

ХЕЛИКОН И ХЕРМЕС ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТАВКА НА КНИГИ 

И В ЧУЖБИНА – ВИЖТЕ ТУК И ТУК

13 thoughts on “Лунни фази – 2015

 1. astroamor казва:

  Благодаря ти, Яне! Много целувки и прегръдки! :)

  Like

 2. Яна-aldonea казва:

  Пожелавам ти мъдростта да продължава да бъде основа на твоят живот, истината да те обсипва отвсякъде , а ЛЮБОВТА твоята спътница!!!
  Буни духовете даже и когато са непоносими, заслужава си всичко онова, което правиш!!!

  Like

 3. Morgana казва:

  Абсолютно съм съгласна!

  Like

 4. astroamor казва:

  Живота ме е научил никога да не казвам „Никога!“. :) Току виж се променила ситуацията в страната и току виж съм променила решението си. Освен това, ако някой желае да учи при точно определен човек (говоря по принцип), то той ще намери своя учител, независимо дали има или няма школа, има или няма диплома.
  Аз научих всичко сама по най-трудния начин. Сега сте улеснени отвсякъде – има курсове, книжния пазар на площад „Славейков“ е залят с астрологична литература, интернет е пълен с инфо и статии……..който иска, учи. И който търси, намира това, което му е нужно. :)

  Like

 5. Morgana казва:

  Ех… жалко! Страшно много се възхищавам на начина, по който интерпретираш нещата и с темпото, което се движиш и то сама …
  Нещо тез школи не са ми присърце :)

  Like

 6. astroamor казва:

  Ха…да не си останеш само с чакането? Нямам такива желания, честно казано. Има толкова много астрологични школи! Че и дипломи дават! :) Цял живот работя на бързи обороти….като на бойното поле. :) Вече имам нужда от малко по-спокоен живот. Освен това имам подвижен знак на върха на 6-я си дом в хороскопа /дома на работата/ и винаги нося по няколко дини под мишницата си.

  Like

 7. Morgana казва:

  Cледващата стъпка трябва да е астро школа , аз чакам! :)

  Like

 8. astroamor казва:

  Хихихи….благодаря! :) Не знам как ще угасят този огън в мен? Няма начин! Весели празници!

  Like

 9. Morgana казва:

  Не се гаси лесно туй що не гасне!
  УСПЕХ!

  Like

 10. astroamor казва:

  Благодаря ти, Костадине! Трудно е, да не кажа почти невъзможно да се прогнозира научно ден и посока на земетресението, камо ли точното време и сила. Ако поработим заедно астролозите и сеизмолозите върху прогнозирането им…кой знае, може и да успеем в даден момент да ги прогнозираме с точност. Аз имам няколко успешни опита и от посочените няколко дати от доклада на тази тема. Но винаги съм казвала, че силата е в обединението….вместо да ми хакват и изтриват блога. :)

  Like

 11. Костадин казва:

  Старанието ти заслужава похвала!
  Неприятното е ,че от науката се търси мястото,времето и силата на бъдещият трус,макар ,че сеизмолозите все още не могат да определят посочените параметри.
  Съществува теория ,според която електрическите токове в планетата Земя възникват под действие на гравитационното налягане в дълбините на земята.Под влияние на планетните фактори параметрите на електромагнитното поле се променят и по тях е възможно да се следи за евентуалните локални изменения,които съпътсвуват земетресенията и се проявяват до няколко дни преди тях.За съжаление няма изградена мрежа от постове ,които да следят за тях.
  Предполагам ,че астрологията може да указва ареала на бъдещо земетресение ,а с научното проследяване в изменението на електроматнитните локални отоци ще се определя мястото и точното време на земетръсите.Разбира се тук се намесва и политиката на упраляващите по света-всичко което може да се скрие от хората се покрива.

  Like

 12. Astroamor казва:

  Благодаря ти, Марта! :)

  Like

 13. marta казва:

  Bravo…pozdravlenia!

  Like

Коментари са забранени.