АСТРОЛОГИЯ И ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ – КНИГА

 

Професионалното консултиране е важен и сложен процес, свързан с правилната професионална ориентация на личността и нейната бъдеща кариера. Практиката показва, че ефективната кариера е пряко свързана с избраната професия. Всеки човек трябва да прави това, което може най-добре. В книгата са представени основните стъпки, които трябва да следва всеки докоснал се до астрологията в търсенето на професионално поприще. Дадени са много примерни хороскопи и хороскопи на известни и успели личности. Засегната е темата за богатството. Материалното и морално удовлетворение от кариерата са важно условие по пътя към успеха и славата. Правилният избор на професия има голямо значение за формирането на положително личностно отношение към труда, за придобиването на професионално самочувствие и удовлетвореност от упражняваната професия.

Тази книга е предназначена за изучаващите астрология. Българският книжен пазар е изключително богат на книги с астрологична тематика – от наши и чужди автори. Дълго време обмислях и търсех липсваща тематика, за да бъда полезна с нещо на обучаващите се и да оставя нещо след себе си. Тази книга е ценна е поради факта, че на българския пазар няма друга книга на тази тема. Професионалната ориентация и изборът на професия са от изключително значение за нашето развитие, удовлетворение и материална стабилност. А във време на духовна, материална и здравна криза може да помогне на много хора в търсенето на ново поприще и алтернатива за промяна.

Всеки, който желае да закупи книгата ми, може да се обади на тел: 0877 272 843. Ще ви бъде изпратена чрез куриерска фирма за ваша сметка. Коричната цена на книгата е 10 лв, но ще я получите на цена от 6 лв. за сметка на куриерските разходи.