Добре дошли на личната ми страница!

20190926_0022097844748027570021628.jpg

Здравейте! Казвам се Маргарита Паскалева. Родена съм и живея в София със семейството си. Завършила съм Полувисш медицински институт – МА в София, висше образование по специалността „Здравен мениджмънт“ към МУ в София и „Мениджмънт на социални дейности“ към СУ “Св. Климент Охридски”. Дълги години работих като медицинска сестра, а през последните пет години от трудовия си път в здравеопазването бях старша сестра на отделение и успоредно с това председател на Софийската колегия на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ). Около 2 години ръководих хоспис за медицински грижи по домовете. През 2011 година бях директор на Център за социална подкрепа по европейски проект, а от 2010 до 2015 год. – съдебен заседател. Обичам музиката, поезията, природата, криминалните филми и книги с подобна тематика. Вълнуват ме обществено-политическите процеси както в света, така и в България, в които се стремя да участвам активно като член на нашето общество. Голямата ми любов е астрологията, с която се занимавам и изучавам вече 25 години. Завърших междувременно и курс по астрология в школата на Илиана Магерова. След толкова време стигнах до извода, че нищо друго не създава у мен такъв интерес както астрологията и от 2007 година насам съм се отдала на нея. Тя е като любовта от пръв поглед – връхлита те неочаквано и силно. Няма дял на астрологията, който да ми е безинтересен или чужд, но любимите ми дялове са медицинската, хорарната и мунданната астрология. През 2014 година на книжния пазар излезе първата ми книга „Астрология и професионална ориентация“. През 2015 година издадох и първия годишен хороскоп „Хороскоп 2015 за всички зодиакални знаци“, през 2016 та – „Хороскоп 2016“. Може да прозвучи за някои хора нескромно, но аз съм първият български астролог и засега единствен, който прави прогнози за времето с помощта на астрологията и се гордея с това. Астрометеорологията е дял на астрологията, който позволява да се правят за много дълги периоди напред, дори десетилетия, прогнози за времето – нещо, което е невъзможно за метеоролозите.

Аз съм българче! И като такова, за мен е чест, че съм част от Българска астрологична асоциация от 2010 година, а от февруари 2017-та – член на УС и преподавател по астрология. Харесва ми да се ровя в миналото, да разгадавам тайни, да правя анализи и прогнози за бъдещето в личен и в световен аспект……изобщо, интересувам се от всичко, което раздвижва мозъчните ми гънки и представлява предизвикателство за мен. Никога не преставам да вярвам в доброто и се надявам да успея да реализирам поне малка част от идеите и мечтите си в този живот. Аз съм късметлийка, защото имам много осъществени мечти, но не престават да се появяват още нови и нови такива. Вярвам, че когато една врата се затвори, се отварят много други и то по-големи.

Даването на алтернатива и надежда на хората са смисъл на целия ми живот. Рожденият ни хороскоп е „нашата звездна пътека“ и трябва да бъдем добри мениджъри на живота си, опознавайки себе си и заложбите си. А ако познаваме и другите, ще ни бъде още по-лесно да преодоляваме трудностите и фалша. Астрологията не е безобидна и всеки, който се нуждае от астрологична консултация и помощ при взимането на важни за живота си решения, трябва да проучи добре астролога преди да се обърне към него за помощ. Опасността да объркат живота ви е голяма, а това важи в най-висока степен за медицинската астрология и вашето здраве.

P.S. В Българска астрологична асоциация може да членува всеки, който се интересува от астрология, не само професионални астролози. Желаещите да станат членове могат да се запознаят с Устава тук и с Програмата на асоциацията тук Свържете с нас за повече подробности на e-mail: office@bulastro.com

MOBIFON

Телефон за връзка: + 359877 272 843

За достоверността на публикувани в електронни или печатни издания статии след взети от мен интервю-та, отговорност не нося! Отговорност нося единствено за публикуваните анализи и мнения от мен на страницата тук или в личния ми профил във фейсбук. Публикуваните в блога статии и анализи могат да бъдат разпространявани единствено с посочване на автора и активен линк към тях!

34 thoughts on “Добре дошли на личната ми страница!

 1. Margi Paskaleva каза:

  Аз благодаря за доверието, Антон! Бъдете здрав и все така човечен, любящ!

  Харесвам

 2. Антон каза:

  Благодаря на Марги за топлите думи и човешко отношение, което тя излъчва. Надежда – това е нещото, което крепи човек, надежда за по-добро и това дава Марги. Благодаря ти, че те има!

  Liked by 1 person

 3. Margi Paskaleva каза:

  Здравейте! Благодаря Ви за топлите думи! Това, за което ме молите, изисква много време и работа. Не знам дали ще успея да изпълня молбата Ви скоро, но ще се опитам след Нова година да направя по-дългосрочни прогнози. А за българите в чужбина зависи изцяло от личния хороскоп на всеки човек. Хората са в различни държави и няма как да напиша за всички. Поздрави!

  Харесвам

 4. Светлана Николова каза:

  Здравейте,Марги!Прочетох с интерес прогнозите ви от 2014г за настоящето време! Поразително точни ! Както и от 3/2020.Моля,напишете статия специално за България ,както и за българите находящи се в чужбина за това страшно време от 6.2023г нататък!
  Благодаря ви!

  Харесвам

 5. Margi Paskaleva каза:

  Здравейте! Няма как всички Везни да спечелят от лотария или хазарт. Предполагам, че го знаете. 🙂 Трябва това да е заложено в рождения хороскоп. Но при всички случаи придобивки и радости ще има. Поздрави!

  Харесвам

 6. Везни каза:

  Г-жо Паскалева, златна Ви уста (в случая клавиатура) – четох сега прогнозата за август 2017, по-точно за затъмнението в началото на август, с обещанието за везните- печалба от лотарията! Това затъмнение съвпада с у-ля на мой дом 5-ти, свързан с хазарта и прави хармоничен аспект с рождената ми Венера, у-л на дом 2-ри. Благодаря много!

  Харесвам

 7. Margi Paskaleva каза:

  Здравейте, Наталия! Синът Ви има т.нар. карма по отношение на брачните партньорства. В минала инкарнация е загубил своята половинка в живота си и го е преживял много тежко. Сега, малко или много, той има непостоянни връзки, кратковременни. Няма начин, трябва да премине през това. Трябва да научи определени уроци по отношение на партньорствата. Той също не е лесен характер. Трябва да развива постоянство и да работи върху себе си за повече самостоятелност и независимост. Ще намери своя път и партньорка в живота си от 1 до 3 години. Желая Ви успех!

  Харесвам

 8. Наталия каза:

  Здравейте, Маргарита! Благодаря Ви много за вниманието към хората, които Ви пишат. Желая Ви много здраве и успехи. С уважение Наталия.

  Харесвам

 9. Margi Paskaleva каза:

  Здравейте, Наталия! Нямам практика да отговарям на въпроси на личната си страница, защото ще потече вълна от въпроси, а нямам такова време. Но за Вас ще направя едно изключение. Напишете ми и населеното място на раждане на сина Ви – Русия е огромна. 🙂

  Харесвам

 10. Наталия каза:

  Здравейте,Маргарита! Искам да попитам за сина си…………,роден в Русия.Поздрави за здраве от Наталия!

  Харесвам

 11. Margi Paskaleva каза:

  Здравейте! Вероятно все пак нещо сте ме питали, иначе нямаше да се изказвам изобщо. 🙂 Благодаря за обратната връзка! Със сигурност ще продължавам да правя това, което най-много обичам. Поздрави!

  Харесвам

 12. Анонимен каза:

  Здравейте! Исках да ви напиша, че много точно се сбъдна прогнозата ви за смяна на позиция в работата ми, за което дори не ви бях питала 🙂 . Продължавайте да се занимавате с това, което обичате и да помагате на хората

  Харесвам

 13. Margi Paskaleva каза:

  Здравейте и благодаря за топлите думи!

  Харесвам

 14. Rumyana Yordanova каза:

  Здравейте, г-жо Паскалева! Моля, да ме извините за нескопосаното изписване на това, което искам да споделя. Преди известно време в момент, когато се чудех как да открия абсолютният и внимателен към питащия АСТРОЛОГ, Ви видях в едно предаване по телевизията в последния момент, като успях да запиша само името Ви. Но ми направихте огромно впечатление с излъчването си на „сияеща звезда“ – не го казвам от куртоазия, за да Ви се харесам, а заради това, че така го почуствах. Бих могла да направя коментари за много от гилдията на астролозите, за ясновидци и нумеролози, но ще изкажа само моето виждане и усещания само до тук….. Искрено се надявам да успея да се свържа с Вас и да поискам да опишете от тук на сетне астрологически това, което планетите ще покажат по астрологичната карта на членовете на моето семейство! Ще се опитам да се свържа с Вас още днес. Казвам се Румяна…….

  Харесвам

 15. Margi Paskaleva каза:

  Здравей, Митко! Приятно ми е да прочета един добронамерен коментар. Виждам, че имаме сходни интереси и занимания, не само в областта на астрологията. За себе си съм споделила в публичното пространство само толкова, колкото смятам за нужно. 🙂 По личните хороскопи няма как да се изкажа, тъй като не са споменати рождени дати..но по хороскопа на Бил Гейтс мога да споделя, че той има „аспекта на богатството“. Когато не знам час на раждане, поставям Слънцето на Асцендента и анализирам хороскопа по равнодомната система – всеки натален дом от по 30 градуса.

  Бил Гейтс

  По тази система 2-ри рожден дом на Гейтс, който е свързан основно с печеленото на парите и финансовото състояние, е управляван от планетата на просперитета, растежа и богатството Юпитер. Юпитер от своя страна е в точен съвпад с Плутон – другата планета, имаща отношение към крупните вложения, печалби и богатство. Той е свързан и с властта. А където има мноооого пари, има и власт. В допълнение двете планети са в последния градус на Лъв-а, които са в съвпад с една от най-късметлийските от първа величина неподвижни звезди Регул – т.нар. „кралска звезда“. Няма начин този човек да не е много богат и с голямо влияние в обществото и света. Има и други важни фактори в хороскопа, касаещи богатството, но това се набива най-много на очи. Ако не си чел този анализ – Ще стана ли богат, предполагам, че ще ти даде допълнителна информация и някакъв алгоритъм за тълкуване на финансовото състояние и възможности за печалби в хороскопа. Благодаря за коментара и поздрави!

  Liked by 1 person

 16. Димитър Атанасов Котоманов 28.10.55, 4.00 ч.с.Карапелит об.Добричка каза:

  Здравей, Марги! Чета непрекъснато всичко твое вече повече от три години!!! За първи път се осмелявам да ти пиша. На ниво астрология – начинаещ, малко хаотичен и насочен повече и определено към собствения си хороскоп. Вярвам в „езика на звездите“! Но скоро открих, че на датата, на която съм роден, се е родил и най-богатия човек на Земята – Бил Гейтс! Нямам думи…..Като гледам н. карти, все едно че гледам онези картинки „Открий десетте разлики“. Аз съм човек с три „български“ висши образования – технология на храните, икономика/търговия/, юрист. Реализация преди всичко в администрацията и обслужването. Длъжности – данъчен инспектор, следовател, адвокат, юрисконсулт….60 години. Много начинания, много труд, духовно и физически здрав. Материално – ниц…! В личен план – две жени в живота, две деца от едната/също жени, двама внука от голяма дъщеря. Всички заедно в едно с майката в една зодия родени /от 25.10. до 19.11. по години 55,57,83 и 85./ Другото се надявам да го видиш в картата на Бил!! Ако споделиш, ще бъда Благодарен! Извинявай за „първото лице“!След повече от три години задочно четене, го написах спонтанно и няма да го поправям! Димитър Котоманов.

  Liked by 1 person

 17. Margi Paskaleva каза:

  Надявам се резултатите да са добри. А точно на тази страница, на която сте ми писали, има телефон за контакт. Желая Ви успех!

  Харесвам

 18. Natali каза:

  Благодаря за отговора.Търсих Ваши координати ,за да поговорим п о темата ,защото има нещо доста неясно в първоначалния резултат и де факто няма уточнена диагноза.Надяваме се втората хистология да е различна и доброкачествена, а не същата неустановена и оприличена за малигнена.

  Харесвам

 19. Margi Paskaleva каза:

  Здравейте! За да ми задавате такъв въпрос, значи имате астрологични знания и знаете, че отговор без поглед поне върху личния хороскоп не дава гаранция за точност. Но мисля, че е по-добре да направите повторно изследване при Луна „без курс“. Поздрави!

  Харесвам

 20. Natali каза:

  Здравейте,много точни прогнози – поздравления!
  Имам един въпрос относно мед.астрология.Кога е подходящ период за Повторно изследване на хистологичен резултат,след като първоначалният е лош и доста съмнителен?Дали при ретро мерка и дали при луна без курс или обратното…
  Благодаря предварително !

  Харесвам

 21. Aurora каза:

  Благодаря, честит празник и на теб! 🙂

  Харесвам

 22. Марги каза:

  Благодаря, Аурора! Честит празник! 🙂

  Харесвам

 23. Aurora ;) каза:

  Здравей, Скарлет!
  Браво за книгата и здраве и успех напред!

  Харесвам

 24. Марги каза:

  Благодаря Ви, Мария! Можете да четете хороскопите ми на стената във фейсбук профила ми. Поздрави!

  Харесвам

 25. Мария каза:

  Здравейте, Марги!
  Както казвате „има много други хороскопи“, но Вашите наистина ми липсват, както и съветите, които давахте.
  От сърце Ви желая успех!

  Харесвам

 26. Марги каза:

  Здравейте, Ива! Съжалявам, че трябваше да закрия фен страницата, но вече не ми стигаха силите за толкова много дейности. Все пак трябва и от нещо да се живее и да се плащат все по-високите сметки на монополистите. 🙂 Когато мога, ще правя анализи и ще ги публикувам тук, но вече нямам такова време да водя ежедневно страницата. Пък и има толкова много хороскопи из интернет, а незаменими хора няма. Ако някой толкова държи на моя съвет, знае как да ме намери. 🙂 В момента правя нещо много по-ценно и един ден ще дам гласност за него….но не сега. Поздрави и благодаря, че ми писахте!

  Харесвам

 27. Ива каза:

  Здравейте Марги!
  Определено се усети липсата ви 😦 Благодаря за отделеното време и ценните съвети! Ще ви следя тук. Желая ви успех!
  Поздрави!

  Харесвам

 28. Марги каза:

  Здравейте и благодаря за топлите и искрени думи, Невена! 🙂 Аз наистина съм щастлив и удовлетворен човек! Бъдете здрава и обичана! 🙂

  Харесвам

 29. Nevena каза:

  Марги, здравейте! Простете, че се обръщам към Вас с малкото име, но това, което чух за Вашата дейност – в конкретика за случай, в който Вашето съдействие и помощ са били решаващи за човешки живот, Ви почувствах близка. Един от моите принципи е уважение към тези, които с искрена всеотдайност и убеденост помагат безкористно и спасяват хора от проблеми и смърт. Вие заслужавате обичта и уважението на обществото, защото Вие не само вярвате в доброто, но и вършите огромно добро. Бъдете крепко здрава, за да може дълги години да сте в полза на нуждаещите се и да живеете щастливо, удовлетворена от себе си!

  Харесвам

 30. Виолета Иванова каза:

  Да, сигурно всичко съм оплескала и сега ще си сърбам попарата, но пък постъпих открито и честно. Да става каквото е писано! Жива и здрава бъдете!!!

  Харесвам

 31. Марги каза:

  Не е трябвало изобщо да й казвате за ретроградния Меркурий и т.н. Простотията ходи по хората, не по гората и не подминава даже работодателите. 🙂 Казах Ви да си подпишете договора, пък каквото дойде…..в днешно време и без това има такава голяма безработица, за да си позволявате лукса да отказвате или отлагате. Но, каквото сабя покаже. Вече сте оплескали нещата. 🙂

  Харесвам

 32. Виолета Иванова каза:

  Здравейте, госпожо Паскалева! Пак съм аз- вашата Досада…Исках само да споделя, че отказах да подпиша трудовият договор, обяснявайки причините /ретрограден Меркурий/ и се сблъсках с бурната реакция на работодателката: „И Вие вярвате на тия глупости! Хубаво си помислете, искате ли да работите или да живеете в света на астрологичните фантазии!“ Въпреки отрицателните си излияния върху астрологията ми предложи среща на 30.07.2012, на която да подпиша договорът. А до тогава да съм мислела. Е, виждате- опитах да отклоня подписването, но тя не се отказва…Мъка, мъка!

  Харесвам

 33. astroamor каза:

  Бъди здрава и ти, Снежанке! 🙂

  Харесвам

 34. snezanka каза:

  Vidqx slychaino bloga tI. Pozdravleniq!!! Badi zdrava.Vazxishtavam se ot xora kato teb.

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s