Лунни фази – 2014

Месец април 2014

Първа четвърт – 07.04.2014 – 11:31 часа – Луна в Рак

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение – 15.04.2014 – 10:42 часа – Луна във Везни

Последна четвърт – 22.04.2014 – 10:52 часа – Луна във Водолей

Новолуние и слънчево затъмнение – 29.04.2014 – 09:14 часа – Луна в Телец

 

13 коментара

 1. Благодаря ти, Яне! Много целувки и прегръдки! :)

  Like this

 2. Яна-aldonea

  Пожелавам ти мъдростта да продължава да бъде основа на твоят живот, истината да те обсипва отвсякъде , а ЛЮБОВТА твоята спътница!!!
  Буни духовете даже и когато са непоносими, заслужава си всичко онова, което правиш!!!

  Like this

 3. Morgana

  Абсолютно съм съгласна!

  Like this

 4. Живота ме е научил никога да не казвам „Никога!“. :) Току виж се променила ситуацията в страната и току виж съм променила решението си. Освен това, ако някой желае да учи при точно определен човек (говоря по принцип), то той ще намери своя учител, независимо дали има или няма школа, има или няма диплома.
  Аз научих всичко сама по най-трудния начин. Сега сте улеснени отвсякъде – има курсове, книжния пазар на площад „Славейков“ е залят с астрологична литература, интернет е пълен с инфо и статии……..който иска, учи. И който търси, намира това, което му е нужно. :)

  Like this

 5. Morgana

  Ех… жалко! Страшно много се възхищавам на начина, по който интерпретираш нещата и с темпото, което се движиш и то сама …
  Нещо тез школи не са ми присърце :)

  Like this

 6. Ха…да не си останеш само с чакането? Нямам такива желания, честно казано. Има толкова много астрологични школи! Че и дипломи дават! :) Цял живот работя на бързи обороти….като на бойното поле. :) Вече имам нужда от малко по-спокоен живот. Освен това имам подвижен знак на върха на 6-я си дом в хороскопа /дома на работата/ и винаги нося по няколко дини под мишницата си.

  Like this

 7. Morgana

  Cледващата стъпка трябва да е астрошкола , аз чакам! :)

  Like this

 8. Хихихи….благодаря! :) Не знам как ще угасят този огън в мен? Няма начин! Весели празници!

  Like this

 9. Morgana

  Не се гаси лесно туй що не гасне!
  УСПЕХ!

  Like this

 10. Благодаря ти, Костадине! Трудно е, да не кажа почти невъзможно да се прогнозира научно ден и посока на земетресението, камо ли точното време и сила. Ако поработим заедно астролозите и сеизмолозите върху прогнозирането им…кой знае, може и да успеем в даден момент да ги прогнозираме с точност. Аз имам няколко успешни опита и от посочените няколко дати от доклада на тази тема. Но винаги съм казвала, че силата е в обединението….вместо да ми хакват и изтриват блога. :)

  Like this

 11. Костадин

  Старанието ти заслужава похвала!
  Неприятното е ,че от науката се търси мястото,времето и силата на бъдещият трус,макар ,че сеизмолозите все още не могат да определят посочените параметри.
  Съществува теория ,според която електрическите токове в планетата Земя възникват под действие на гравитационното налягане в дълбините на земята.Под влияние на планетните фактори параметрите на електромагнитното поле се променят и по тях е възможно да се следи за евентуалните локални изменения,които съпътсвуват земетресенията и се проявяват до няколко дни преди тях.За съжаление няма изградена мрежа от постове ,които да следят за тях.
  Предполагам ,че астрологията може да указва ареала на бъдещо земетресение ,а с научното проследяване в изменението на електроматнитните локални отоци ще се определя мястото и точното време на земетръсите.Разбира се тук се намесва и политиката на упраляващите по света-всичко което може да се скрие от хората се покрива.

  Like this

 12. Благодаря ти, Марта! :)

  Like this

 13. marta

  Bravo…pozdravlenia!

  Like this

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2 016 other followers