Хороскопите на Марги

Лунни фази – 2014

Месец август 2014

Първа четвърт – 04.08.2014 – 03:49 часа – Луна в Скорпион

Пълнолуние – 10.08.2014 – 21:09 часа – Луна във Водолей

Последна четвърт – 17.08.2014 – 15:26 часа – Луна в Телец

Новолуние – 25.08.2014 – 17:13 часа – Луна в Дева

13 коментара

 1. Благодаря ти, Яне! Много целувки и прегръдки! :)

  Like

 2. Яна-aldonea

  Пожелавам ти мъдростта да продължава да бъде основа на твоят живот, истината да те обсипва отвсякъде , а ЛЮБОВТА твоята спътница!!!
  Буни духовете даже и когато са непоносими, заслужава си всичко онова, което правиш!!!

  Like

 3. Morgana

  Абсолютно съм съгласна!

  Like

 4. Живота ме е научил никога да не казвам „Никога!“. :) Току виж се променила ситуацията в страната и току виж съм променила решението си. Освен това, ако някой желае да учи при точно определен човек (говоря по принцип), то той ще намери своя учител, независимо дали има или няма школа, има или няма диплома.
  Аз научих всичко сама по най-трудния начин. Сега сте улеснени отвсякъде – има курсове, книжния пазар на площад „Славейков“ е залят с астрологична литература, интернет е пълен с инфо и статии……..който иска, учи. И който търси, намира това, което му е нужно. :)

  Like

 5. Morgana

  Ех… жалко! Страшно много се възхищавам на начина, по който интерпретираш нещата и с темпото, което се движиш и то сама …
  Нещо тез школи не са ми присърце :)

  Like

 6. Ха…да не си останеш само с чакането? Нямам такива желания, честно казано. Има толкова много астрологични школи! Че и дипломи дават! :) Цял живот работя на бързи обороти….като на бойното поле. :) Вече имам нужда от малко по-спокоен живот. Освен това имам подвижен знак на върха на 6-я си дом в хороскопа /дома на работата/ и винаги нося по няколко дини под мишницата си.

  Like

 7. Morgana

  Cледващата стъпка трябва да е астрошкола , аз чакам! :)

  Like

 8. Хихихи….благодаря! :) Не знам как ще угасят този огън в мен? Няма начин! Весели празници!

  Like

 9. Morgana

  Не се гаси лесно туй що не гасне!
  УСПЕХ!

  Like

 10. Благодаря ти, Костадине! Трудно е, да не кажа почти невъзможно да се прогнозира научно ден и посока на земетресението, камо ли точното време и сила. Ако поработим заедно астролозите и сеизмолозите върху прогнозирането им…кой знае, може и да успеем в даден момент да ги прогнозираме с точност. Аз имам няколко успешни опита и от посочените няколко дати от доклада на тази тема. Но винаги съм казвала, че силата е в обединението….вместо да ми хакват и изтриват блога. :)

  Like

 11. Костадин

  Старанието ти заслужава похвала!
  Неприятното е ,че от науката се търси мястото,времето и силата на бъдещият трус,макар ,че сеизмолозите все още не могат да определят посочените параметри.
  Съществува теория ,според която електрическите токове в планетата Земя възникват под действие на гравитационното налягане в дълбините на земята.Под влияние на планетните фактори параметрите на електромагнитното поле се променят и по тях е възможно да се следи за евентуалните локални изменения,които съпътсвуват земетресенията и се проявяват до няколко дни преди тях.За съжаление няма изградена мрежа от постове ,които да следят за тях.
  Предполагам ,че астрологията може да указва ареала на бъдещо земетресение ,а с научното проследяване в изменението на електроматнитните локални отоци ще се определя мястото и точното време на земетръсите.Разбира се тук се намесва и политиката на упраляващите по света-всичко което може да се скрие от хората се покрива.

  Like

 12. Благодаря ти, Марта! :)

  Like

 13. marta

  Bravo…pozdravlenia!

  Like

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2 024 other followers